reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

O kurczę bardzo odważnie :-) to Maleństwo w brzuszku będzie bardzo odważne w takim razie a wiadomo, że do odważnych świat należy :-)
A co do za miasto jeśli można wiedzieć ?
Będzie dobrze. Wszystko na pewno elegancko ogarniesz:-)

Teraz Szczecin.Nie boje sie jakoś bardzo, bardzo, bo mąż tam siedzi od stycznia.Najciezej było wyjeżdżać do obcego miasta w obcym kraju.A tak to atrakcje z grubsza on ogarnia.
To moja 10 przeprowadzka w ciągu ostatnich 20lat, więc system jako tako opracowany.
Tym razem mam nadzieję, że znajdziemy nasze miejsce na ziemi.

reklama
Teraz Szczecin.Nie boje sie jakoś bardzo, bardzo, bo mąż tam siedzi od stycznia.Najciezej było wyjeżdżać do obcego miasta w obcym kraju.A tak to atrakcje z grubsza on ogarnia.
To moja 10 przeprowadzka w ciągu ostatnich 20lat, więc system jako tako opracowany.
Tym razem mam nadzieję, że znajdziemy nasze miejsce na ziemi.

Szczecin jest piękny i zmienia się. Znam miasto :-) Mam tam znajomych i rodzinkę.
Życzę żeby spodobał Ci się i Wam wszystkim na tyle, żeby udało się go nazwać Waszym miejscem na Ziemi :-)

To ja tez chwale dzisiejszymi zakupami
Wszystko zamówiłam w smyku przez neta, zestaw z pajacyk+czapeczka+niedrapki+śliniaczek jakość Ok, bawełna nie jest taka cieniutka, fajna.
Dresowy kombinezon tez spoko, ten ciepły nie wiem czy będzie wygodny w zakładaniu... wydaje się dość ciasny w rękawkach od wewnątrz ale zobaczymy. rozm 62 wiec może na pierwsze spacery się nada.

Załączniki

• IMG_6241.JPG
    IMG_6241.JPG
    1 MB · Wyświetleń: 93
  • IMG_6242.JPG
    IMG_6242.JPG
    1,1 MB · Wyświetleń: 99
  • IMG_6243.JPG
    IMG_6243.JPG
    1,3 MB · Wyświetleń: 96
  • IMG_6245.JPG
    IMG_6245.JPG
    1,7 MB · Wyświetleń: 96
  • IMG_6246.JPG
    IMG_6246.JPG
    1,9 MB · Wyświetleń: 92
Szczecin jest piękny i zmienia się. Znam miasto :-) Mam tam znajomych i rodzinkę.
Życzę żeby spodobał Ci się i Wam wszystkim na tyle, żeby udało się go nazwać Waszym miejscem na Ziemi :-)

Chce się już gdzieś zakotwiczyć na stałe.Mam nadzieję, że chłopaki i ja będziemy mogli w końcu normalnie oddychać i skończą się problemy z drogami oddechowymi.
Mojemu mężowi się Szczecin podoba.A on jest baaardzo wybredny.
Blisko morza i duże miasto.
Jedyny minus to mieszkanie w bloku, ale mam nadzieję, że tymczasowo i w spokojnym sasiedztwie

reklama
Chce się już gdzieś zakotwiczyć na stałe.Mam nadzieję, że chłopaki i ja będziemy mogli w końcu normalnie oddychać i skończą się problemy z drogami oddechowymi.
Mojemu mężowi się Szczecin podoba.A on jest baaardzo wybredny.
Blisko morza i duże miasto.
Jedyny minus to mieszkanie w bloku, ale mam nadzieję, że tymczasowo i w spokojnym sasiedztwie

zatem polecam Rymanów Zdrój lub Iwonicz Zdrój :D

Do góry