reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Najczarniejsze jakie się da bo ja się w takich najlepiej czujęZobacz załącznik 867927 :-)
Uwielbiam czarny... ale po latach farbowania na.czarno uczulilam sie, a ja mam.tendencje do uczulen i ubolewam nad tyk, ze juz nie moge. Jeszcze dwa lata temu mimo uczulenia sie farbowalam, wiec wysypka na glowie szyi twarzy, odpuchnieta twarz wiec stwierdziłam ze musze dac w koncu spokoj. NIESTETY
Ale piekny twoj i sliczne zdjecie

reklama
Mój chłop oszalał... w kwestii imion ciężko było nam wypracować kompromis i już myślałam że jest dobrze i będzie Kajetan... No i znowu mu się odwidziało, tym razem chce Maximilion Nie wiem skąd on te pomysły bierze wcześniej był Ruben... osiwieje :angry::szok:

Mój chłop oszalał... w kwestii imion ciężko było nam wypracować kompromis i już myślałam że jest dobrze i będzie Kajetan... No i znowu mu się odwidziało, tym razem chce Maximilion Nie wiem skąd on te pomysły bierze wcześniej był Ruben... osiwieje :angry::szok:

Moze mu wyjaśnił, że będzie miał przeliczane z dziwnym imieniem?

Może zamiast Maximillion -Maksymilian?
Maksie to fajne chłopaki ;)

Korzystacie z aplikacji Preglife? Ja mam ją zainstalowaną ale od początku nie do końca zgadzały mi się tygodnie. Dziś tak sobie patrzę, kiedy zacznę III trymestr... Patrzę dalej i wychodzi wg tej aplikacji że ciąża trwa 10 miesięcy... Ja chyba czegoś nie rozumiem, o co chodzi? ;)
Screenshot_20180616-164637.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180616-164637.jpg
    Screenshot_20180616-164637.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 282
Korzystacie z aplikacji Preglife? Ja mam ją zainstalowaną ale od początku nie do końca zgadzały mi się tygodnie. Dziś tak sobie patrzę, kiedy zacznę III trymestr... Patrzę dalej i wychodzi wg tej aplikacji że ciąża trwa 10 miesięcy... Ja chyba czegoś nie rozumiem, o co chodzi? ;)
Zobacz załącznik 867943
No tak, bo w sumie liczy się już od miesiączki czas to wychodzi właśnie ok 10miesiecy ja to tak rozumiem ;p

reklama
Moze mu wyjaśnił, że będzie miał przeliczane z dziwnym imieniem?

Może zamiast Maximillion -Maksymilian?
Maksie to fajne chłopaki ;)
Brata mam Maksa i chciałam inaczej jakoś dać, chociaż Maksymilian mi się podoba:)
ale niestety tu chodzi o Maximillion... mam nadzieje że mu przejdzie, drugi dzień już gada o tym... już przetrwałam Sulejmana :D to może i to mu się znudzi...

Do góry