reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

I jeszcze dzisiejsze zdjęcie z badań. Moje 500 g. szczęścia <3
20180612_163859.jpg

Załączniki

• 20180612_163859.jpg
    20180612_163859.jpg
    792,7 KB · Wyświetleń: 379
reklama
Dziewczyny jutro idę na glukoze. Kupiłam tą o smaku cytrynowym więc mam nadzieję to przeżyć.
Ogólnie powiem wam, że w przyszłą sobotę /niedzielę jadę na te upragnione wakacje i dziś tak ogarniam miejsca w które chce jechać, gdzie co zobaczyć, wstępnie zaczęłam robić listę zakupów (wina, sery, wina, sery, pomidory, wina, sery[emoji23]), i tak wirtualnie chodzę po Weronie do której będę mieć jakieś 30 km a tam Primark. Trzy lata temu nie było go albo nie wiedziałam że jest. Plan wszystkich wycieczek się zmienił. I zaczynam od wizyty wlasnie tam, i ostatni dzień z tego co w portfelu zostanie też tam wydam. Już się nie mogę doczekac[emoji23]

Dziewczyny jutro idę na glukoze. Kupiłam tą o smaku cytrynowym więc mam nadzieję to przeżyć.
Ogólnie powiem wam, że w przyszłą sobotę /niedzielę jadę na te upragnione wakacje i dziś tak ogarniam miejsca w które chce jechać, gdzie co zobaczyć, wstępnie zaczęłam robić listę zakupów (wina, sery, wina, sery, pomidory, wina, sery[emoji23]), i tak wirtualnie chodzę po Weronie do której będę mieć jakieś 30 km a tam Primark. Trzy lata temu nie było go albo nie wiedziałam że jest. Plan wszystkich wycieczek się zmienił. I zaczynam od wizyty wlasnie tam, i ostatni dzień z tego co w portfelu zostanie też tam wydam. Już się nie mogę doczekac[emoji23]
Udanego wypoczynku. Uważaj na siebie i owocnych łowów zakupowych. [emoji5][emoji8]

Ale wina i sery przywieź kkoniecznie ;D

Ja jako takich skurczow nie mam, ale od czasu do czasu drgaja mi powieki. Zadne magne, zadne nawadnianie, jedzenie bananow, pomidorow nie pomaga mi tak szybko i skutecznie jak zjedzenie za jednym posiedzeniem pol tabliczki czekolady :cool: i spokoj na pare miesiecy. Zawsze przechodzi na drugi dzien, a jak milo sobie dac czasem takie rozgrzeszenie, ze to nie z lakomstwa przeciez, tylko organizm potrzebuje :p

Chyba coś w tym jest , bo ja też często grzesze i wcinam gorzką czekoladę i nie miałam póki co żadnych skurczy. A jak wiadomo czekolada ma dużo magnezu ;)

Ale wina i sery przywieź kkoniecznie ;D
A propo przywożenie produktów regionalnych z zagranicy to kiedyś jak mieszkałam w Madrycie , wysłałam mamie paczkę z Jamonami (hamonami) takie podsuszane szynki i kiełbasy hiszpańskie, i pytam ja później czy smakowały , a ona „ ze chyba długo szła ta paczka bo były jakieś śmierdzące ( takie maja być :-p) i chyba zepsute wiec wyrzuciła „ :blink::-D

A propo przywożenie produktów regionalnych z zagranicy to kiedyś jak mieszkałam w Madrycie , wysłałam mamie paczkę z Jamonami (hamonami) takie podsuszane szynki i kiełbasy hiszpańskie, i pytam ja później czy smakowały , a ona „ ze chyba długo szła ta paczka bo były jakieś śmierdzące ( takie maja być :-p) i chyba zepsute wiec wyrzuciła „ :blink::-D
Hahahah trzeba było uprzedzić. [emoji23][emoji23]

reklama
Do góry