reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
To bardzo aktywnie. Ja przed ciazą chodziłam około 7 km. Później kupiłam auto i niestety aktywność spadła. Ale teraz staram się codziennie przejść min 3 km. Przeszłabym dalej ale na tym upale nie da się funkcjonowac.

Założyłam kiedyś z ciekawości smartwatcha mezowego, który liczy aktywność - okazało się ze
do jakiejś 14 robię 1,5 km po mieszkaniu tylko tak o sobie sprzątając gotując itp., wiec spokojnie myśle ze te 3km robisz codziennie nawet nieświadomie :)

Ehhh ja mam też jakaś masakrę. Zapalenie górnych dróg oddechowych,kaszel myślałam że mnie udusi zwłaszcza w nocy. Nie było wyjścia i biorę antybiotyk erytromycyna. Pierwszy tyg leczyłam się sama i było tylko gorzej...jestem już tak wymęczona kaszlem i kichaniem że mam szczerze dość [emoji17] ....życzę Ci dużo zdrówka w takim razie, mam nadzieję że antybiotyk szybko zadziała
Dzięki,dziś jest minimalna poprawa, głowa mniej boli i powoli czuję że coś z zatok spływa więc może będzie lepiej :) też zdrówka życzę, masakra z tym chorowaniem w upały...

Widze ze duzo z Was choruje [emoji43] mnie juz trzyma 3 tydzien zatoki kaszel gardlo katar, czekam az przejdzie ale jedno dnia lepiej drugiego gorzej, pamietam w pierwszej ciazy bylo to samo... powodzenia wszystkim zmagajacym sie z chorobskami [emoji8]
Dzis chcialam zrobic w luxmed obciazenie glukoza ale zbednie sie fatygowalam bo w soboty nie robia ... [emoji36]

Dziewczyny, pomocy!
Co na dusznosci związane z alergią??
Kiedys mialam 3 szczury w domu ale musialam je oddac bo mialam tak silna alergie ze sie dusilam (i w sumie nic poza tym)
Wczoraj zachcialo mi sie konkretnych porządków w piwnicy i chyba kurz zrobil swoje bo jest to samo co ostatnio ze szczurami.
Nie moge oddychac.
Wiecie co moze mi pomoc?
Ostatnio skonczylo sie na zapaleniu oskrzeli i zastrzykach [emoji33][emoji33][emoji22]

reklama
Hej dziewczyny. Ja dzis odebrałam posiew z szyjki i wyszła bakteria e.coli. Czy wiecie czy daje sie na to antybiotyk?

A ponieważ wypisałam sie sie ze szpitala na własne żądanie to nie znam zalecenia lekarza. Wizyte mam we wtorek. Twardnienie brzucha mam jakby mniej. Jeszcze szpitalu miałam ich ok 12-15 w ciągu dnia. W nocy nie wiem. Teraz mam mniej ale niestety mam. Właśnie wracamy do Warszawy jeszcze z 200 km. :/

Do góry