Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To bardzo aktywnie. Ja przed ciazą chodziłam około 7 km. Później kupiłam auto i niestety aktywność spadła. Ale teraz staram się codziennie przejść min 3 km. Przeszłabym dalej ale na tym upale nie da się funkcjonowac.
Dzięki,dziś jest minimalna poprawa, głowa mniej boli i powoli czuję że coś z zatok spływa więc może będzie lepiej też zdrówka życzę, masakra z tym chorowaniem w upały...Ehhh ja mam też jakaś masakrę. Zapalenie górnych dróg oddechowych,kaszel myślałam że mnie udusi zwłaszcza w nocy. Nie było wyjścia i biorę antybiotyk erytromycyna. Pierwszy tyg leczyłam się sama i było tylko gorzej...jestem już tak wymęczona kaszlem i kichaniem że mam szczerze dość [emoji17] ....życzę Ci dużo zdrówka w takim razie, mam nadzieję że antybiotyk szybko zadziała
Kupiliśmy dostawkę tą, o której myślałam, czyli Klupsia Piccolo due. Do tego materacyk, prześcieradło, komplet minky i smoczek - bo córka koniecznie chciała taki z psami dla Kazika 400 zł poszło
Mam nadzieje, ze Wam sie sprawdzi! Biale czy naturalne?Kupiliśmy dostawkę tą, o której myślałam, czyli Klupsia Piccolo due. Do tego materacyk, prześcieradło, komplet minky i smoczek - bo córka koniecznie chciała taki z psami dla Kazika 400 zł poszło
Naturalne, meble w sypialni mam sosnowe, więc bardziej pasujeMam nadzieje, ze Wam sie sprawdzi! Biale czy naturalne?