reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Daja wypis, ale czesto trzeba sie pozniej po niego zglosic (moze w takim wypadku upowaznij mame?). Podpisujesz oświadczenie, ze to Twoje zadanie i ze zostalas powiadomiona o ryzyku. Czy jutro sa wypisy, czy dlugi weekend sobie zrobili?
Myślę, że oni boją się wziąć odpowiedzialność za mnie. Bo znają moją historie z 5 wczesnymi poronieniami oraz wiedzą o furze leków która biorę. Szczególnie, że dziś ordynator ma wolne, nie wiem czy jutro będzie, ale wypisy teoretycznie jutro będą.

Jeśli chodzi o kosmetyki to ja po oliwce Jhonsons baby wylądowałam w szpitalu.A tak to raczejł
Każdy robi jak uważa, jak będę miała problem to będę szukała porady :) a złote rady może dawać każdy :) Ja swoje dziecko ważyłam sama nie potrzebowałam do tego położnej :)
opieka społeczna? Ich też nie musze wpuścić, nakaz sądowy? Wątpię szczerze.
Patologia nikogo nie wpuszcza i mają święty spokój a pożądanym ludziom będą głowę zawracać, a później dupe na mieście odrabiać :)
Każdy ma swoje zdanie i robi pi swojemu :)

Mnie też straszono opieka, ale z tego co wiem, odmowa wizyty położnej nie jest podstawą.

Myślę, że oni boją się wziąć odpowiedzialność za mnie. Bo znają moją historie z 5 wczesnymi poronieniami oraz wiedzą o furze leków która biorę. Szczególnie, że dziś ordynator ma wolne, nie wiem czy jutro będzie, ale wypisy teoretycznie jutro będą.

@Pilades jeśli jesteś z Warszawy to bardzo Ci polecam Szpital na Inflanckiej i doktora Raka.

Hej dziewczyny, ja juz po wizycie. Dziecie ma sie dobrze, strasznie ruszliwe, lozysko wysoko na tylnej scianie, wiec czuje wiercenie sie. Wazy 230g maleństwo. Polozna tam mowi, ze znowu nic nie przytylam, a nawet 0,5kg mniej, wiec kazala pilnowac sie.
Wkurzyl mnie trochę gin, bo mu mówię o swoich bolach zoladka i skretach jelit, a on mnie z deka olal i kazal sie isc polozyc do badania. Mam dzis 18+6 i na koleknej wizycie polowkowe mi zrobi.
Mąż mi zrobil niespodzianke i przyjechal z, pracy. Na szczęście bo nie wiem jak mala by sie zachowywala w gabinecie. Ale spytal czy potwierdził ta dziewczynke, bo on specjalnie sie zwalnial, zeby uslyszec, ze to jednak chlopak... trochę mi sie smutas zalaczyl.

Hej dziewczyny, ja juz po wizycie. Dziecie ma sie dobrze, strasznie ruszliwe, lozysko wysoko na tylnej scianie, wiec czuje wiercenie sie. Wazy 230g maleństwo. Polozna tam mowi, ze znowu nic nie przytylam, a nawet 0,5kg mniej, wiec kazala pilnowac sie.
Wkurzyl mnie trochę gin, bo mu mówię o swoich bolach zoladka i skretach jelit, a on mnie z deka olal i kazal sie isc polozyc do badania. Mam dzis 18+6 i na koleknej wizycie polowkowe mi zrobi.
Mąż mi zrobil niespodzianke i przyjechal z, pracy. Na szczęście bo nie wiem jak mala by sie zachowywala w gabinecie. Ale spytal czy potwierdził ta dziewczynke, bo on specjalnie sie zwalnial, zeby uslyszec, ze to jednak chlopak... trochę mi sie smutas zalaczyl.

Gratulacje :-)
Dzidzia chyba dobrze waży. Ja miałam wczoraj usg prywatnie i w 19+6 ważyła 270 gram i to jest ok. Ważne żeby zdrowe :-)
Płeć nieistotna :-*

reklama
Super, że wszystko dobrze. [emoji6]

Do góry