Obniżone napięcie mięśniowe.O jakich skutkach piszesz ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Obniżone napięcie mięśniowe.O jakich skutkach piszesz ?
Robi się ze skrobi ziemniaczanej, np jeżeli ma sucha skóre, potowki.A po co to en krochmal? Robi sie go czy kupuje?
Kiedyś kapalo się malucha z takimi fioletowymi tabletkami,juz się go nie stosuje?
Super ktory tydzien ? Gratuluje ;*Super, gratulacje
Jak byłam w domu to po siku przemywalam wacikiem nasączonym woda a jak była kupa to pod kranem mylam tylek Poza domem chusteczki Hipp
Dziś 19t5d [emoji5]Super ktory tydzien ? Gratuluje ;*
Ja mam akurat łożysko na tylnej ścianie, na dodatek wybitnie ruchliwe dziecko, no i dość chuda jestem więc pewnie dlatego tak szybko. Ale detektor jest idealny nawet teraz- jak się młody nie rusza długo nawet jak odpoczywam to cyk i można serducha posłuchać <3A ja czekam i czekam.. Brzuch obserwuje i nic [emoji14] na szczęście detektor mnie uspokaja
Hmm to ja juz nie wiem jak z ta waga jest ;p bo ja 20+1 wczoraj i waga 305g i tez ponoc w normieDziś 19t5d [emoji5]
Ja Górny Śląsk [emoji39] ale tak, pieczonki też ludzie u nas mówią [emoji5] wygląda na to że w ogóle to Śląska potrawa [emoji3]U mnie na slasku "pieczonki"
Ja sol do przexierania oczek, woda morska a do kapieli z penathenu dla dzieci z azs. I tyle z chemii. Pepuszek czyscila polozna nie kazala dotykacJa z chemii na początek Oilatum do kąpieli na zmianę z krochmalem, Bepanthen na pupę, octanisept do pepuszka, woda morska do noska i sól fizjologiczna do oczu i tyle