reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Hehe no mam nadzieje ze Morze Śródziemne będzie cieplejsze od Bałtyku :rolleyes:
Ja w tym roku Bałtyk i jeszcze w czerwcu bo brak kasy [emoji23] wole cieplejsze morza ale tym razem cieszę prawie tak jakby to Hawaje miały być bo już jestem tak zmęczona pracą i każdy urlop to będzie zbawienie [emoji5]

reklama
Ja w tym roku Bałtyk i jeszcze w czerwcu bo brak kasy [emoji23] wole cieplejsze morza ale tym razem cieszę prawie tak jakby to Hawaje miały być bo już jestem tak zmęczona pracą i każdy urlop to będzie zbawienie [emoji5]
Hehe ja w tym roku jade na tak zwanego przydupasa:D , mąż ma konferencje ... a ja z synem wakacje

Witajcie dziewczyny :)
Dopiero odnalazłam to forum, zatem oficjalnie się witam i zabieram się za przeglądanie forum.

Witamy .

Napisz coś o Sobie , jak masz na imie, ile masz lat , skąd jesteś , który tj tydzien ciąży , czy znasz płeć ? I która ciąża czy masz już dzieci ? :rolleyes:

Na 1 stronie możesz się też zapisać jak my :D

Jestem w połowie ciąży (20+4), oczekuję wymarzonego chłopca. Będzie to pierwsze dziecko, dlatego przede wszystkim mam sporo obaw, jak to będzie, czy sobie poradzę, itp. Aktualnie rozglądam się za wyprawką, ale i tutaj brak doświadczenia nie pomaga. ;)

Upssss :D nie zauważyłam posta Twojego a ja się rozpisalam hihihi

Tak, ja :) byłam już na konsultacji u doktora specjalizującego się w takich przypadkach. Torbiele w fazie zaniku 2mm, ale do obserwacji póki nie znikną zupełnie. Za miesiąc kolejna wizyta i mam nadzieje już ich nie będzie ;)
Skąd jesteś ? W Warszawie na Czerniakowskiej przyglądają się takim przypadkom, około 2 tygodnie czeka się na wizytę mając skierowanie na NFZ ;)

ja mam za 3 tygodnie kolejna wizyte, tez mam nadzieje, ze znikna - mowil, ze 2mm to nie ma sie co przejmowac. Jestem na Malcie, i tutaj tez chodze do lekarza, wiec do Warszawy mi nie po drodze

Hehe no mam nadzieje ze Morze Śródziemne będzie cieplejsze od Bałtyku :rolleyes:

Jak widze tutaj ludzi to plywajaj i mowia, ze ciepla woda :D ale dla mnie ciagle lodowata! Chociaz domyslam sie, ze porownujac do Baltyku, to pewnie cieplutka!

Wy wyjezdzacie nad Srodziemne na wakacje, ja z racji tego, ze na codzien je mam to wybieram sie do Polski na dwa tygodnie :) i nad Baltyk i do zakopanego! Juz sie doczekac nie moge!

reklama
Do góry