reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Witam dziewczyny. Czytam forum juz od jakiegos czasu. Ale nie udzielalam sie nigdy. Ale mam takie pytanko do Was. Jestem w 22 tc. Jak czesto odczuwacie ruchy Maluszkow? Bo ja od rana mam wrazenie ze moje Malenstwo wogole nie spi. Przy kazdym odpoczynku czuje jak sie wierci. Czy u was tez sa takie aktywne Dzieciatka??
Masz małego wariata w brzuchu ;-) Moja śpi i to dużo rano dopiero po śniadaniu się zaczęła ruszać aż się martwić zaczęłam.

reklama
Ja ruchy czuję najczęściej wieczorem. Rano Łukasz chyba śpi bo jest cisza. Teraz siedzę z synkiem w piaskownice i też czuję od czasu do czasu jak się rusza [emoji4].

My jedziemy 9 czerwca do Wrocławia. Chcemy zabrać syna do Zoo i Afrykarium . Sama cieszę się jak dziecko bo nigdy tam nie byłam [emoji14].
Zwrócić uwagę na pogoda jak będzie upał to w afrykarium padniesz. Co roku wybieramy się do Wrocławia ale jak nie jest aż tak gorąco. Duuuuuzo chodzenia ale warto.

Dobry wieczór dziewczyny!
Wybaczcie, że ostatnio nic nie piszę (nawet czytać nie mam kiedy), ale sporo się działo ostatnio. W weekend byliśmy na weselu u znajomych, wróciliśmy trochę przed 5, potem 5,5h snu i trzeba się było ogarnąć, bo Nasi rodzice w niedzielę przyjechali w odwiedziny :) a potem padlam jak mucha!
A teraz 2 dni Mąż miał wolne to trochę spraw pozalatwialismy, wózki oglądaliśmy i tu się schody zaczęły, bo zakochalismy się w wózku, ale niestety cena trochę Nas przerasta. 2,5tys za wózek Baby Jogerr city GT.

A jutro trzymajcie kciuki za Nasz ważny dzień : o 8 rano idę na Usg polowkowe ;) Nie możemy się doczekać :D

Mam nadzieję, Że u Was wszystko w porządku. W wolnej chwili postaram się wszystko nadrobić.
Spokojnego wieczoru!! [emoji8]

Chyba nie ma ograniczeń do kiedy nam wolno.
Mi pas też przeszkadza...a bez pasa się boję. W planach adapter.
Przeczytaj opis...do mnie to przemawia.
Miałamwczoraj zapytać gina co on o tym sądzi i czy miewa na oddziale pacjentki po wypadkach i jak to z tymi pasami ale mi wypadło z głowy...ehhh
Link do: Adapter do pasów dla kobiet w ciąży - INSAFE SEATBELT GUIDE
Ja mam dokładnie ten w służbowym i jest wygodniejsza A w prywatnym mam na dwa zatrzaski po bokach dla mnie ten pierwszy lepszy.

Tak ogólnie pytałam aspekt bo wcześniej wspominała o luteinie.

Ja mam globulki a lekarz mówił że są podobno też tabletki do łykania luteina ... Rozumiem @aspekt czy Ty @Margonelka też miałyście lub dalej macie też globulki dopochwowe luteinę ?

Dziekuje za pomoc . Każda rada i informacje są dla mnie cenne.

Jeśli tylko ktoś coś wie to mówicie piszcie dla mnie to jest nowy temat...
Kiedyś miałam tabletki,ale z ich tolerancja bywa różnie. U mnie byly mdłości.
Skonczylam 20 tc,ale na razie mam brać to caly czas. Być może zapobiegawczo bo gin się boi. Jaką dostalas recepte,ref czy nie?

reklama
Do góry