reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja w ciąży pływałam w swoim zwykłym bikini plus top na ramiączkach ze sztucznego rozciągliwego materiału (od mamy pożyczyłam, jej służyła za podkoszulkę ;) )

reklama
Szukałam takich topów w dehaltonie ale nic nie ma, tylko na dzieci. Ale to świetny pomysł właśnie taką koszulka i gratki. Ja teraz chodzę na basen w zwykłym stroju sportowym jednocześciowym ale napina mi się na brzuchu i wrzyna. Źle się w nim czuje. A chciałabym chodzić na basen do końca ciąży żeby odciążyć kręgosłup. Bo nie jest w dobrym stanie.

Ja w ciąży pływałam w swoim zwykłym bikini plus top na ramiączkach ze sztucznego rozciągliwego materiału (od mamy pożyczyłam, jej służyła za podkoszulkę ;) )

W sieciowkach moze? Ta moja chyba z outletu intimissimi,ale u nich taka rotacja asortymentu, ze trudno trafic na cos upatrzonego.

Aha, minus takiego rozwiązania moze byc taki, ze bedzie woda w dekolt naplywac i zbyt odslaniac biust. Ja dlatego mialam pod spodem stanik od bikini

No właśnie, ja się obawiam że brzuch może nie być zbyt piękny do pokazania. A to tankini jest dwuczesciowe i dzięki sznurkom, góra rośnie razem z brzuchem. I ochrona przed słońcem jest. Do tego jest to podobno na tyle funkcjonalne że można w tym chodzić po ciąży.

Ja mam ładny brzuszek i zamierzam go pokazywać w bikini na plazy ;P

No właśnie, ja się obawiam że brzuch może nie być zbyt piękny do pokazania. A to tankini jest dwuczesciowe i dzięki sznurkom, góra rośnie razem z brzuchem. I ochrona przed słońcem jest. Do tego jest to podobno na tyle funkcjonalne że można w tym chodzić po ciąży.

Masz już ten kostium w domu? Napisz jak go przetestujesz na wodzie :-) Nie mam zaufania do bon prix ;-)

Mi by się takie przydało - jednoczęściowe są niewygodne, a w bikini się nie pokażę, bo mam zebrę z rozstępów po pierwszej ciąży ;-)
Mi tez by sie taki przydal :)
Ja mam ładny brzuszek i zamierzam go pokazywać w bikini na plazy ;P
Zazdroszcze pewnosci siebie :)
Ja to mysle ze na plazy bede siedziala w worku na kartofle [emoji23]

Ja to mysle ze na plazy bede siedziala w worku na kartofle [emoji23]

Mój normalny strój jest maksymalnie zabudowany i ma przedłużany dół - takie spodenki krótkie. Bardziej zabudowany bym znalazła chyba tylko w sklepach dla muzułmanek [emoji6] Nie znoszę pokazywać nawet kawałka pośladka. Na codzień tego nie robię i nie wiem czemu na plaży czy basenie ma być inaczej [emoji21]

Właśnie zajadam czarne śliwki z Biedry!
O jakie dobreeeeee!!!

20180505_163340.jpg

Załączniki

• 20180505_163340.jpg
    20180505_163340.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 336
reklama
Do góry