Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w ciąży pływałam w swoim zwykłym bikini plus top na ramiączkach ze sztucznego rozciągliwego materiału (od mamy pożyczyłam, jej służyła za podkoszulkę )
No właśnie, ja się obawiam że brzuch może nie być zbyt piękny do pokazania. A to tankini jest dwuczesciowe i dzięki sznurkom, góra rośnie razem z brzuchem. I ochrona przed słońcem jest. Do tego jest to podobno na tyle funkcjonalne że można w tym chodzić po ciąży.
No właśnie, ja się obawiam że brzuch może nie być zbyt piękny do pokazania. A to tankini jest dwuczesciowe i dzięki sznurkom, góra rośnie razem z brzuchem. I ochrona przed słońcem jest. Do tego jest to podobno na tyle funkcjonalne że można w tym chodzić po ciąży.
Mi tez by sie taki przydalMi by się takie przydało - jednoczęściowe są niewygodne, a w bikini się nie pokażę, bo mam zebrę z rozstępów po pierwszej ciąży ;-)
Zazdroszcze pewnosci siebieJa mam ładny brzuszek i zamierzam go pokazywać w bikini na plazy ;P
Ja to mysle ze na plazy bede siedziala w worku na kartofle [emoji23]