Aga10_2018
Fanka BB :)
Pięknie jak ja Wam zazdroszczę
No mój też wyjścia nie będzie chyba miał
Na pewno znajdziecie ! :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie jak ja Wam zazdroszczę
No mój też wyjścia nie będzie chyba miał
Pięknie ! Zazdroszczę ja mam w góry blisko a góry średnio lubię, a nad morze daleko a uwielbiamNiektórzy w górach...My nad morzem...Jest cudownie...bezwietrznie...i ten zapach...[emoji173][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 851748
Ja uwielbiam i jedno i drugie...ale mieszkać wolę nad morzem zdecydowanie.Pięknie ! Zazdroszczę ja mam w góry blisko a góry średnio lubię, a nad morze daleko a uwielbiam
Mój syn zjada wszystko co wrzucę do blenderaTeż robie w blenderze ale buraka brokul jarmuż ciężko przemycić A wyciskarki już bardziej z myślą o dziecku później. Długo się zastanawiam czy to nie będzie kolejny sprzęt 2x użyje i w kat pójdzie ... jeszcze temat przemyśle.
Taaa zapomnij, Pani w Warszawie w centrum transferowym ostentacyjnie podarla nasze nowe bilety jak poqiedzialam, że to jest kpina, że 2razy po 3h opóźnienia a oni sobie nic z tego nie robią.Jak opadną emocje będziesz miała co opowiadać o Waszych przygodach. Na każdym portalu piszą o tej awarii w Amsterdamie. Talony na jedzenie Wam dali przynajmniej?