NaturalnaMama
Fanka BB :)
U mnie dopiero 12.06... Nie wiem jak się doczekam [emoji14]Ja mam na 25 maja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dopiero 12.06... Nie wiem jak się doczekam [emoji14]Ja mam na 25 maja
Ja na 26 maja [emoji4][emoji4]Ja mam na 25 maja
Ja na 26 maja [emoji4][emoji4]
U mnie 18.06 [emoji14]U mnie dopiero 12.06... Nie wiem jak się doczekam [emoji14]
Loo super [emoji3][emoji3][emoji173] my w czerwcu do Bułgarii samolotem [emoji846]Ja po połówkowych pakuje się w auto i jadę na Chorwację. Boziu mam nadzieje se z tym szwem okrężnym na szyjce mi lekarz pozwoli [emoji23]
Ale ostatnio jak mu mówiłam to nic nie mówił ze mam nie jechać. Nawet polecał knajpki z dobrym winem (lol?)
A to dowcipniś... [emoji23]Ja po połówkowych pakuje się w auto i jadę na Chorwację. Boziu mam nadzieje se z tym szwem okrężnym na szyjce mi lekarz pozwoli [emoji23]
Ale ostatnio jak mu mówiłam to nic nie mówił ze mam nie jechać. Nawet polecał knajpki z dobrym winem (lol?)
W dzień Mamy - fajna data [emoji4][emoji4][emoji4]Ja na 26 maja [emoji4][emoji4]
No i jeszcze to sobota [emoji3]W dzień Mamy - fajna data [emoji4][emoji4][emoji4]
Ja mam połówkowe 16 maja [emoji4]