reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
To masz super męża doceniaj to hihi . Mój książę jest wybredny . Jakoś nie wspomina że będzie wstawać do dziecka i mi pomagać . Już są o to wojny i kłótnie ... Co to ma być ??!! :realmad: bo on do pracy musi iść i myśleć co robi i jeszcze fizycznie pracuje więc musi być wypoczęty.... No cóż czas pokaze może się ogarnie , a jak nie to ja go ogarnę haha :angry:
Moj pracuje na 3 zmiany..
3 dni na godz 6.
3 dni na 14
i 3 dni na nocki...dni wolne pomiedzy.... wiec ciagle sie przestawiac musi....nigdy nie wstal do dzieci w nocy....
Ale jak jest rano w domu..to on pierwszy wstaje i sie zajmie dziecmi...ja leze dluzej.... w domu oprocz zmywarki i śmieci nie ma obowiązków.....ale nakrami czasem syna.. przy kapieli pomoże... butle zrobi i pezewija tez ze 2 razy dziennie.... ja jestem w domu..a starszak w przedszkolu do 16... maluch ma drzemki od 10 do 12...maz ciezej pracuje przez 8 h..ale ja dluzej mam etat..bo od rana do wieczora i nie mam dni wolnych od pracy... jak mam swoje wychodne..to ostatnio padam i leze plackiem

Ostatnia edycja:
Odebralam wczoraj wieczorem wynik moczu ( powtarzałam bo mi dziwne wyniki wyszły - posiew jeszcze nie mam wyniki )

Noi skończyło się na tym że lekarz kazał łykać 3*2 Furaginium na zapalenie układu moczowego , ogolnie mam chyba jakaś bakterie , ale nie mam żadnych objawów ( nic nie piecze ani nic ) .

pH 7,5 gdzie norma 7,4 max
Ciężar właściwy 1,012 gdzie min tj 1,015

Bakterie : dość liczne

Fosforany bezpostaciowe : liczne

Czytałam że pH może być zasadowe jak dieta bogata w owoce i warzywa .

Pewnie mi lekarz powie żeby witaminę c na zakwaszenie organizmu ....

My też mamy duzeee łóżko 180*200 alemaz już mówi że się wynosi do salonu na narożnik bo się nie będzie wysypiac do pracy ... Hmmm :eek: u Was też uciekają z sypialni mężowie jak mają gdzie inne lozko w mieszkaniu ?

Jak to jest u obecnych już mam w ptaktyce ?
Mi dziecko przesypia noc w swoim łóżeczku, masz śpi ze mna, bo on śpi jak zabity

Ostatnia edycja:
reklama
Odebralam wczoraj wieczorem wynik moczu ( powtarzałam bo mi dziwne wyniki wyszły - posiew jeszcze nie mam wyniki )

Noi skończyło się na tym że lekarz kazał łykać 3*2 Furaginium na zapalenie układu moczowego , ogolnie mam chyba jakaś bakterie , ale nie mam żadnych objawów ( nic nie piecze ani nic ) .

pH 7,5 gdzie norma 7,4 max
Ciężar właściwy 1,012 gdzie min tj 1,015

Bakterie : dość liczne

Fosforany bezpostaciowe : liczne

Czytałam że pH może być zasadowe jak dieta bogata w owoce i warzywa .

Pewnie mi lekarz powie żeby witaminę c na zakwaszenie organizmu ....
Kazal to bierz. Oby podzialalo i nastepne badanie bylo juz w normach!

Do góry