reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Hahahahaha fajnie mieć tyle zwierzaków w Domu! Ja co prawda mam psa, kotów nie lubię. Chciałam wziąć drugiego psa ale zaszłam w ciąże i dobrze ze nie wzięłam bo nie wiem nawet jak teraz będę wychodzić na spacer rano z psem i niemowlakiem [emoji23]

Ja jestem psiara. Moja Miszka Kochana ze schroniska. Jest z nami już 5 lat i może wszystko :-D

20180420_093613.jpg

Załączniki

• 20180420_093613.jpg
    20180420_093613.jpg
    3 MB · Wyświetleń: 265
Ostatnia edycja:
reklama
My też mamy duzeee łóżko 180*200 alemaz już mówi że się wynosi do salonu na narożnik bo się nie będzie wysypiac do pracy ... Hmmm :eek: u Was też uciekają z sypialni mężowie jak mają gdzie inne lozko w mieszkaniu ?

Jak to jest u obecnych już mam w ptaktyce ?
Mojego nawet wybuch bomby by nie obudził :) nie żartuję, miałam z nim kiedyś akcje, która skończyła się na wywarzeniu drzwi :) nie to co ja :) on się dziwi że ja przez 2 pary zamkniętych drzwi przy włączonej suszarce do włosów usłyszę jak wola mamę :)

Doceniam, nie raz powtarzalam, że lepszego ojca moje dziecko mieć by nie mogło :) wraca z pracy, je na szybko obiad i potrafi się bawić z córką aż ona nie pójdzie spać. Nawet na rowerze w wolnych chwilach zaczął jeździć wieczorami, żeby nie tracić czasu z córką :) ja np nie przepadam za zabawami 'gadanymi' przez zabawki, mogę grać w planszowki, rysować, układać puzzle czy klocki. A on się czuje dobrze we wszystkim co córka zaproponuje :)
U nas to samo :) zwlaszcza jak synek byl mniejszy to na szybko jadł i brał synka żebym mogła odpocząć. teraz młodszy jest bardziej social więc staramy się razem w czwórkę spędzać czas :)

reklama
Do góry