Cudownie <3 Gratulacje <3 ;*Dziewczyny odebrałam wyniki NIFTY. Wszystko jest w porządku!!!! Będziemy mieć dziewczynkę. Dziś jest najszczesliwszy dzień w moim życiu płakałam że szczęścia chyba z godzinę. W kolejnej ciąży pierwsze co zrobię to badania genetyczne zanim pójdę na prenatalne i nigdy już nie zrobią pappy.
reklama
wspaniale! Pamiętam to uczucie ulgi z zeszłego tygodnia radości i zdrowia dla WasDziewczyny odebrałam wyniki NIFTY. Wszystko jest w porządku!!!! Będziemy mieć dziewczynkę. Dziś jest najszczesliwszy dzień w moim życiu płakałam że szczęścia chyba z godzinę. W kolejnej ciąży pierwsze co zrobię to badania genetyczne zanim pójdę na prenatalne i nigdy już nie zrobią pappy.
Dziewczyny odebrałam wyniki NIFTY. Wszystko jest w porządku!!!! Będziemy mieć dziewczynkę. Dziś jest najszczesliwszy dzień w moim życiu płakałam że szczęścia chyba z godzinę. W kolejnej ciąży pierwsze co zrobię to badania genetyczne zanim pójdę na prenatalne i nigdy już nie zrobią pappy.
To super gratulacje , a ile ta Nifty kosztuje prywatnie ? I w jakim TC się robi to badanie ?
Rozumiem że miałaś USG prenatalne ok , test pappa słabo i dlatego robiłaś to Nifty ?
Katrina33
Fanka BB :)
Hej dziewczyny co Wy na to żeby na pierwszej stronie dopisać płeć naszych dzieciaków u tych osób które już wiedzą co będą miały bo ja chętnie wracam na pierwszą stronę i sobie czytam a nigdy nie zapamiętam kto i co będzie miał wtedy też będzie widać czy więcej mamy dziewczynek czy chlopczykow co Wy na to?
pysia1986
Dokładnie tak USG BYŁO OK PAPPA DRAMAT. . NIFTY MOŻNA OD 12 TYG TOBIC JA ZROBIŁAM W 15.To super gratulacje , a ile ta Nifty kosztuje prywatnie ? I w jakim TC się robi to badanie ?
Rozumiem że miałaś USG prenatalne ok , test pappa słabo i dlatego robiłaś to Nifty ?
Aga10_2018
Dziewczyny odebrałam wyniki NIFTY. Wszystko jest w porządku!!!! Będziemy mieć dziewczynkę. Dziś jest najszczesliwszy dzień w moim życiu płakałam że szczęścia chyba z godzinę. W kolejnej ciąży pierwsze co zrobię to badania genetyczne zanim pójdę na prenatalne i nigdy już nie zrobią pappy.
Tak się cieszę @pysia1986
To teraz już do końca ciąży zero zmartwienia się !!
Mięśniakiem też
pysia1986
2400 zł zapłaciłam a najgorsze jest to że te p.... nawet do mnie nie zadzwoniła że wynik jest od 19.04 dziś ja zadzwoniłam zapytać bo już martwiła się zresztą pisałam Wam o tym. Zwróciłam uwagę Pani a jutro napiszę bezpośrednio do dyrektora placówki jak zostałam potraktowana i na forum również. Masakra ja od 12 dni jestem mlekiem nerwów A Pani nie pofatygował się zadzwonić. Ci ludzie co coraz gorsi A co będzie dalej jak takich debili zatrudniają.To super gratulacje , a ile ta Nifty kosztuje prywatnie ? I w jakim TC się robi to badanie ?
monami
Hej dziewczyny co Wy na to żeby na pierwszej stronie dopisać płeć naszych dzieciaków u tych osób które już wiedzą co będą miały bo ja chętnie wracam na pierwszą stronę i sobie czytam a nigdy nie zapamiętam kto i co będzie miał wtedy też będzie widać czy więcej mamy dziewczynek czy chlopczykow co Wy na to?
Jestem za
no wlasnie mówiłam, że strasznie długo aż sie zmartwiłam,z e z jakichś przyczyn też moge tyle czekac jak wszedzie czytam o tygodniu. Ale najważniejsze, że dzidzinka zdrowa. Też już chciałabym odetchnąć z ulgą :*2400 zł zapłaciłam a najgorsze jest to że te p.... nawet do mnie nie zadzwoniła że wynik jest od 19.04 dziś ja zadzwoniłam zapytać bo już martwiła się zresztą pisałam Wam o tym. Zwróciłam uwagę Pani a jutro napiszę bezpośrednio do dyrektora placówki jak zostałam potraktowana i na forum również. Masakra ja od 12 dni jestem mlekiem nerwów A Pani nie pofatygował się zadzwonić. Ci ludzie co coraz gorsi A co będzie dalej jak takich debili zatrudniają.
reklama
pysia1986
Oj Aga chciałabym ale miesniak to już nic w porównaniu że strachem że dzidzia może być chora. Teraz rozumiem Was jak piszecie planujecie ja już pokój w głowie dziś pomalowalam ;-)