Oczekujaca123
Fanka BB :)
Mi to wszystko wliczyli, wiec pewnie tak musi byc.U mnie własnie 1/3 miesiecznych dochodów jest za dodatkowe dyżury i premie, dlatego takie rozwiązanie jak piszesz byłoby naprawde korzystne. Dzięki za wyjaśnienie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi to wszystko wliczyli, wiec pewnie tak musi byc.U mnie własnie 1/3 miesiecznych dochodów jest za dodatkowe dyżury i premie, dlatego takie rozwiązanie jak piszesz byłoby naprawde korzystne. Dzięki za wyjaśnienie!
współczuje, ze musisz pracować z takimi typami nie wytrzymałabym z takim towarzystwem.Ja w pracy usłyszałam, że to jest nie możliwe, że zaszłam w ciąże tak szybko po poronieniu i ciekawe jakim cudem mi stwierdzili ciąże w 5tc. Na beszczelnego nawet usłyszałam pytanie to kiedy ja okres miałam? No i oczywiście pytanie nie padło na osobności tylko w obecności 6-7 innych osób
Ja dostalam skierowanie na badania prenatalne, bo akurat gienekolog mial umowe z konkretną placówką, wiec bez wyraznego powodu w wieku 25lat mialam te badanie z nfz. W pakiecie z Pappa , po usg szlam na pobranie krwi... mimo, ze usg dobre
No ja w sumie rocznikowo 26 wiec niewielka roznica. A skad jestes ?Ja miałam dokładnie taka sama sytuacje z tym se ja ciut starsza -27
dzięki za wyjaśnienie. Czyli w przypadku, gdy u mnie premie uznaniowe i nieregularne, to też s brane pod uwagę w przypadku zwolnienia i macierzyńskiego?średnia wynagrodzeń w ciągu roku.
hcg 8,140, PAPP1,780. Z innej beczki, u mnie z racji wieku już samo ryzyko podstawowe dla ZD to było 1:53Dziękuję
a jaki miałas poziom hcg i pappa?
No ja w sumie rocznikowo 26 wiec niewielka roznica. A skad jestes ?
Chociaz podejrzewam, ze wielu lekarzy ma takie układy, dla nas na plus oczywiscie
Zobacz załącznik 849820 Zobacz załącznik 849821 Ja dzisiaj po wizycie , z dzidziutkiem wszystko ok , rutynowe Usg , początek 17tc, no i raczej będzie Pola , mąż i syn obrażeni musza to przetrawić hehe
No w sumie logiczne, ale płacą Ci już, czy nadal obsuwy? Gin nie chce na 4 tyg wypisywac?Dziewczyny które maja płacone przez ZUS macie zwolnienia wystawiane co 4 tygodnie bo piszecie pełna miesięczna wypłata ..... ja mam wystawiane co 3 tygodnie wiec dostaje pieniądze tylko za ten okres mam wszystko rozbite na poszczególne zwolnienia
Ja tez ze slaska z ChorzowaZe śląska jestem
Dziewczyny które maja płacone przez ZUS macie zwolnienia wystawiane co 4 tygodnie bo piszecie pełna miesięczna wypłata ..... ja mam wystawiane co 3 tygodnie wiec dostaje pieniądze tylko za ten okres mam wszystko rozbite na poszczególne zwolnienia