Szalona 29
Moderatorka
Czyli jeśli dobrze rozumiem jesteś programista ? IT czy inna branża ?
No powiem Ci nie ma rzeczy nie możliwych , troszkę mi szkoda bo mam 3 kierunki stistud skończone kilkanaście płatnych prywatnych szkolen... I teraz bym musiała od nowa od zera coś się nauczyć i zdobyć jakieś szkolenie... Muszę to przemyśleć , dałaś mi do myślenia ... Ja wychowawczy bezpłatny nas nie stać , mąż sam domu nie utrzyma i innych kosztów . Nie zostawię go samego z tym... Też muszę i chce w sumie pracować - nie jestem kura domowa nie umiem w domu siedzieć , nawet jakbym miała męża biznesmena czy bogacza ja bym chciała pracować i być aktywna kobieta - Zosia samosia jestem hahaha
Ja skonczylam 2 kierunki.. nie zwiazane z It
Technolig żywności.... i w tym zawodzie pracuje od studiów...rowniez skonczylam pedagogike z psychologią... wiec tez daleko od IT
Ja rowniez nie moge pozwolic sobie na bezplatne siedzenie na wychowawczym... nawet 80 % macierzynskiego dorabialam w domu.. bo mamy kredyt na glowie, to co standardowa polska rodzina plus inne problemy..typu maz skasowal auto do zera.. w poslizg wpadl 5 miesiecy temu.. auto nowe jeszcze splacamy...oplaty za przeszkole... etc. 2 dzieci co chwila z butow wyrasta.. no typowe wydatki ktorych konca nie widac, wiec doskonale rozumiem ze raczej mama tez musi zarabiać... bynajmniej ja muszę dalam kilka przykladow jak można.. to sa przyklady z mojego życia testowane na mnie tylko nie szylam ... ale przeszlo mi to przez mysl temat rowniez mi kompletnie obcy..ale jak dzieci podrosna..naucze sie szyc na maszynie... chce sama sukienki sobie szyc.. wykroje robic..tez planuje z internetem sie nauczyć ciesze sie ze Cie zainspirowałam..... moze cos z tych 3 kierunkow ktore kończyłas..da rade połączyć z praca w domu ?