reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Tez mi wszyscy mowili hemoroidy ale hemoroidy sa w srodku nie na zewnatrz. To co masz to moze byc zwykle otarcie jak u mnie albo zylaki okolic okoloodbytowych, jakos tak. Jak mi to wyszlo to szukalam na necie. Smaruj kremem i zejdzie [emoji4]

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]
No bardzo mi przykro ale sa hemoroidy wewnetrzne i zewnetrzne... Po co piszesz ze nie ma zewnetrzych skoro tego nie wiesz... Wystarczy wejsc na pierwsza lepsza strone i poczytac. A zylaki okoloodbytowe to to samo co hemoroidy tylko inna nazwa, jak cos...

reklama
Naturalna mama a miałaś kiedyś hemoridy? Bo mi to jako jedyne przychodzi do głowy. Ja mam od pierwszego porodu, zmniejszył się ale całkowicie nie wchlonal i jest taki mini guzek przy odbycie. Mogą się pojawić przez zaparcia ale i przez szybkie "załatwienie sprawy i ciśnienie"

Kamsi przykro mi, trzymaj się cieplutko.

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18
No właśnie nigdy nie miałam, taki problem też pierwszy raz w życiu

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Tez mi wszyscy mowili hemoroidy ale hemoroidy sa w srodku nie na zewnatrz. To co masz to moze byc zwykle otarcie jak u mnie albo zylaki okolic okoloodbytowych, jakos tak. Jak mi to wyszlo to szukalam na necie. Smaruj kremem i zejdzie [emoji4]

p19u9jcg9y71ca8m.png

Tez nie mialam zaparc w pierwszej ciazy a mimo to na poczatku meczyly mnie hemoroidy a chyba wlasnie moga byc i zewnetrzne i wewnetrzne w kazdym razie mnie po czopkach przeszlo. Moze rzeczywiscie sprobuj masci tej bezpiecznej w ciazy (ktos pisal) bo na moich czopkach na bank pisalo zeby nie w pierwszym trymestrze ale Dr sam mi je polecil

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No bardzo mi przykro ale sa hemoroidy wewnetrzne i zewnetrzne... Po co piszesz ze nie ma zewnetrzych skoro tego nie wiesz... Wystarczy wejsc na pierwsza lepsza strone i poczytac. A zylaki okoloodbytowe to to samo co hemoroidy tylko inna nazwa, jak cos...
Wiem i wiem co pisze. Bo hemoroidy to zylaki odbytu wiem a te zewnetrze to zylaki okoloodbytowe i to tez napisalam. Przekrecilas to co napisalam, napisalas po swojemu i twierdzisz ze racji nie mam. Przeczytaj uwaznie co napisalam. Bo napisalam dokładnie to samo....

p19u9jcg9y71ca8m.png

Ej dziewczyny nie klocimy się, to tylko jakaś zmiana na tyłku... :D

Ja to mialam jakies pol roku temu, naczytalam sie glupot a samo zeszlo. Takze nie martw sie, poczekaj chociaz kilka dni, smaruj kremem i zobacz jak to sie bedzie zachowywalo [emoji4]

p19u9jcg9y71ca8m.png

Ja to mialam jakies pol roku temu, naczytalam sie glupot a samo zeszlo. Takze nie martw sie, poczekaj chociaz kilka dni, smaruj kremem i zobacz jak to sie bedzie zachowywalo [emoji4]

p19u9jcg9y71ca8m.png

Ja już nie gugluje objawów, bo według dr Google powinnam kilka razy nie żyć, a przynajmniej w stanie wegetatywnym leżeć na oiomie ;)

reklama
Napisalas ze Ci mowili ze to hemoroidy a hemoroidy sa w srodku,wiec uznalam ze uwazasz ze to co na zewnatrz to nie moze byc hemoroid. Ja nie mam zamiaru sie klocic. Odpowiadam tylko na to co piszecie ;)

Do góry