reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Cześć dziewczyny, juz nawet nie nadrabiam zaległych 10 stron. Chciałam sie z Wami pożegnać i życzyć wszystkiego dobrego i zdrowych dzieci w październiku. Wczoraj był najgorszy dzień w moim życiu. Straciłam dziecko. Dostałam krwotoku brązowego, myślałam ze krwiak sie oczyszcza, ale na IP stwierdzili, ze serce juz nie bije... :( nie spodziewałam sie, wierzyłam ze będzie dobrze. Dziecko rozwijało sie prawidłowo i to nawet nie krwiak jest odpowiedzialny za to. Jestem w szpitalu, czekam mnie wywoływanie poronienia farmakologicznie i pozniej zabieg oczyszczający w znieczuleniu. To co przeszłam wczoraj w dwóch szpitalach to jakis horror... nikomu tego nie życzę.

To pisałam pare h temu, ale nie zdążyłam wysłać. Musiałam podjąć najtrudniejsza decyzje w życiu. Czy poronienie farmakologiczne czy zabieg. Wybrałam zabieg, jestem juz po. Płód wysłałam na badanie genetyczne, aby poznac płeć i przyczynę. Dzisiaj wyjdę na zadanie. Chce mieć to jak najszybciej za sobą.
Napisanie trzymaj się nic nie zmieni, ale wiedz że jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki aby w przyszłości wszystko się ułożyło.

28whj6yx23ga2o8q.png

reklama
A ja mam taki problem - od kilku dni wyczuwalny, bardzo bolesny 'guzek' przy odbycie... Co to może być?

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
A masz zaparcia ? Wydaje mi się że kiedyś coś takiego miałam jak miałam zaparcia przy diecie wysoko białkowej i strasznie się napisałam żeby się zalatwic. Może to taki powód ?

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, juz nawet nie nadrabiam zaległych 10 stron. Chciałam sie z Wami pożegnać i życzyć wszystkiego dobrego i zdrowych dzieci w październiku. Wczoraj był najgorszy dzień w moim życiu. Straciłam dziecko. Dostałam krwotoku brązowego, myślałam ze krwiak sie oczyszcza, ale na IP stwierdzili, ze serce juz nie bije... :( nie spodziewałam sie, wierzyłam ze będzie dobrze. Dziecko rozwijało sie prawidłowo i to nawet nie krwiak jest odpowiedzialny za to. Jestem w szpitalu, czekam mnie wywoływanie poronienia farmakologicznie i pozniej zabieg oczyszczający w znieczuleniu. To co przeszłam wczoraj w dwóch szpitalach to jakis horror... nikomu tego nie życzę.

To pisałam pare h temu, ale nie zdążyłam wysłać. Musiałam podjąć najtrudniejsza decyzje w życiu. Czy poronienie farmakologiczne czy zabieg. Wybrałam zabieg, jestem juz po. Płód wysłałam na badanie genetyczne, aby poznac płeć i przyczynę. Dzisiaj wyjdę na zadanie. Chce mieć to jak najszybciej za sobą.
O matko [emoji20][emoji20] tak bardzo współczuję.

A masz zaparcia ? Wydaje mi się że kiedyś coś takiego miałam jak miałam zaparcia przy diecie wysoko białkowej i strasznie się napisałam żeby się zalatwic. Może to taki powód ?

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie nie mam, wszystko ok

No właśnie nie mam, wszystko ok

Tez mi wszyscy mowili hemoroidy ale hemoroidy sa w srodku nie na zewnatrz. To co masz to moze byc zwykle otarcie jak u mnie albo zylaki okolic okoloodbytowych, jakos tak. Jak mi to wyszlo to szukalam na necie. Smaruj kremem i zejdzie [emoji4]

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]

Kamsi, bardzo mi przykro...

Co do hemoroidow to mi tez wyszedl na poczatku pierwszej ciazy. To wlasnie taka gulka za zewnatrz. Czasem tez bolalo, po ciazy zrobil sie mniejszy i nie boli.

reklama
Naturalna mama a miałaś kiedyś hemoridy? Bo mi to jako jedyne przychodzi do głowy. Ja mam od pierwszego porodu, zmniejszył się ale całkowicie nie wchlonal i jest taki mini guzek przy odbycie. Mogą się pojawić przez zaparcia ale i przez szybkie "załatwienie sprawy i ciśnienie"

Kamsi przykro mi, trzymaj się cieplutko.

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18

Do góry