reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Cześć dziewczyny, juz nawet nie nadrabiam zaległych 10 stron. Chciałam sie z Wami pożegnać i życzyć wszystkiego dobrego i zdrowych dzieci w październiku. Wczoraj był najgorszy dzień w moim życiu. Straciłam dziecko. Dostałam krwotoku brązowego, myślałam ze krwiak sie oczyszcza, ale na IP stwierdzili, ze serce juz nie bije... :( nie spodziewałam sie, wierzyłam ze będzie dobrze. Dziecko rozwijało sie prawidłowo i to nawet nie krwiak jest odpowiedzialny za to. Jestem w szpitalu, czekam mnie wywoływanie poronienia farmakologicznie i pozniej zabieg oczyszczający w znieczuleniu. To co przeszłam wczoraj w dwóch szpitalach to jakis horror... nikomu tego nie życzę.

To pisałam pare h temu, ale nie zdążyłam wysłać. Musiałam podjąć najtrudniejsza decyzje w życiu. Czy poronienie farmakologiczne czy zabieg. Wybrałam zabieg, jestem juz po. Płód wysłałam na badanie genetyczne, aby poznac płeć i przyczynę. Dzisiaj wyjdę na zadanie. Chce mieć to jak najszybciej za sobą.
Napisanie trzymaj się nic nie zmieni, ale wiedz że jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki aby w przyszłości wszystko się ułożyło.

28whj6yx23ga2o8q.png

reklama
A ja mam taki problem - od kilku dni wyczuwalny, bardzo bolesny 'guzek' przy odbycie... Co to może być?

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
A masz zaparcia ? Wydaje mi się że kiedyś coś takiego miałam jak miałam zaparcia przy diecie wysoko białkowej i strasznie się napisałam żeby się zalatwic. Może to taki powód ?

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, juz nawet nie nadrabiam zaległych 10 stron. Chciałam sie z Wami pożegnać i życzyć wszystkiego dobrego i zdrowych dzieci w październiku. Wczoraj był najgorszy dzień w moim życiu. Straciłam dziecko. Dostałam krwotoku brązowego, myślałam ze krwiak sie oczyszcza, ale na IP stwierdzili, ze serce juz nie bije... :( nie spodziewałam sie, wierzyłam ze będzie dobrze. Dziecko rozwijało sie prawidłowo i to nawet nie krwiak jest odpowiedzialny za to. Jestem w szpitalu, czekam mnie wywoływanie poronienia farmakologicznie i pozniej zabieg oczyszczający w znieczuleniu. To co przeszłam wczoraj w dwóch szpitalach to jakis horror... nikomu tego nie życzę.

To pisałam pare h temu, ale nie zdążyłam wysłać. Musiałam podjąć najtrudniejsza decyzje w życiu. Czy poronienie farmakologiczne czy zabieg. Wybrałam zabieg, jestem juz po. Płód wysłałam na badanie genetyczne, aby poznac płeć i przyczynę. Dzisiaj wyjdę na zadanie. Chce mieć to jak najszybciej za sobą.
O matko [emoji20][emoji20] tak bardzo współczuję.

A masz zaparcia ? Wydaje mi się że kiedyś coś takiego miałam jak miałam zaparcia przy diecie wysoko białkowej i strasznie się napisałam żeby się zalatwic. Może to taki powód ?

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie nie mam, wszystko ok

No właśnie nie mam, wszystko ok

Tez mi wszyscy mowili hemoroidy ale hemoroidy sa w srodku nie na zewnatrz. To co masz to moze byc zwykle otarcie jak u mnie albo zylaki okolic okoloodbytowych, jakos tak. Jak mi to wyszlo to szukalam na necie. Smaruj kremem i zejdzie [emoji4]

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]

Kamsi, bardzo mi przykro...

Co do hemoroidow to mi tez wyszedl na poczatku pierwszej ciazy. To wlasnie taka gulka za zewnatrz. Czasem tez bolalo, po ciazy zrobil sie mniejszy i nie boli.

reklama
Naturalna mama a miałaś kiedyś hemoridy? Bo mi to jako jedyne przychodzi do głowy. Ja mam od pierwszego porodu, zmniejszył się ale całkowicie nie wchlonal i jest taki mini guzek przy odbycie. Mogą się pojawić przez zaparcia ale i przez szybkie "załatwienie sprawy i ciśnienie"

Kamsi przykro mi, trzymaj się cieplutko.

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18

Do góry