reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

@NaturalnaMama - z jednej strony dobre jest to, ze jedno dziecko już mamy, bo liczę, że to nam pomoże z dwójką :) Z pierwszym pierwszy raz człowiek coś przerabia to łatwiej panikuje. Myslę, że w tym wypadku to dobre, że najpierw jedno... teraz dwoje... :)

reklama
Ja mieszkam 20 km od miasta i autobusy co 2h
Jakoś się przyzwyczaiłam, choć jak mała chora to jest ciężko, ale akurat dzisiaj ojczym.mi pomógł i pojechaliśmy razem.

Lekarka małą osłuchała i mamy zapalenie płuc... W tym roku to już 2... Najgorsze jest to, że ma to po mnie. Mi też od razu leci na płuca, a wolałabym teraz nie chorować... Więc chyba będzie musiała siedzieć z tatą...
Jeśli jej nie zejdzie gorączka do środy to mamy zgłosić się do szpitala, do naszej lekarki i wtedy będziemy przyjęci... Nie mam siły...
Wracam do domu gotować rosół, może chociaż to zje, bo apetyt jej padł zupełnie

19.30 mam gina i mam nadzieję, że ten mnie chociaż nie załamie, bo obiecuję, że dziś zwariuję.

Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Zdrówka dla malutkiej oby szybko przeszło:tak:
U nas też dzisiaj rosół bo to najchętniej mała je :)
My już po dentyscie ząbek rozwiercony więc już powinno być ok :biggrin2:

apostrofa gratulacje podwójnego szczęścia [emoji5].

ny0z5ax.png

Dziewczyny pisalyscie tutaj już o aplikacjach, powiedzcie mi, czy któras pokazuje dokładnie tydzień i dzień ciąży? Ja mam taką, która pokazuje tylko tygodniami a chciałabym taka dokładną właśnie

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Jest ok...z okruszkiem :)
Cukier na granicy..... podwyższony jest i powtarzamy badanie
I zakażenie grzybiecze... dostalam leki
I prenatalne byc moze na nfz sie uda :)
Wspaniale, że z okruszkiem wszystko dobrze [emoji5]

Z tym cukrem to tak jest. Ja czekam na wyniki dzisiejszych badań między innymi glukozy...

ny0z5ax.png

Hej dziewczyny.
Mogę do was dołączyć?
Jestem w 7 Tc (6+5).
W czw byłam na pierwszej wizycie serduszko było wszystko ok , gin dał skierowanie na mnóstwo wyników i następna wizyta myślę że w czw o ile wszystkie wyniki zdążą przyjść. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.....
Aha termin z usg 31 Październik [emoji6]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja znowu panikuję, bo nie wiem czy dobrze policzylam tygodnie, a już raz przestawialam termin prenatalnych.... :D

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Hej dziewczyny.
Mogę do was dołączyć?
Jestem w 7 Tc (6+5).
W czw byłam na pierwszej wizycie serduszko było wszystko ok , gin dał skierowanie na mnóstwo wyników i następna wizyta myślę że w czw o ile wszystkie wyniki zdążą przyjść. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.....

Witaj [emoji5]. Pewnie że tak [emoji5]. Ja też idę w czwartek na wizytę z wynikami badań . To będzie moja druga wizyta [emoji5] I mam nadzieję że już założy mi kartę ciąży [emoji5].

ny0z5ax.png

reklama
Hej dziewczyny.
Mogę do was dołączyć?
Jestem w 7 Tc (6+5).

serdecznie witamy :)

Do góry