A byłaś szczepiona?Tak też myslalam ale jej nie przechodzilam [emoji23]
Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A byłaś szczepiona?Tak też myslalam ale jej nie przechodzilam [emoji23]
Jest ok zobaczę że byłaś szczepionka albo przyszłaś. Nie ma powodu do zmartwień.Dziewczyny co to według was oznacza ?
Mialam jeszcze wyzszy wynik od Twojego spokojnie, to wynik poszczepiennyTak, właśnie sobie po drodze do domu przypomniałam że chyba byłam szczepiona [emoji4]
Różyczkę można przejść bezobjawowoTak też myslalam ale jej nie przechodzilam [emoji23]
Od 1988 szczepienia przeciwko różyczce są obowiązkowe dla dziewczynek.
Ja obowiązkowo. Zdaje sobie sprawe ze przez powłoki brzuszne może nie być nic widać ale on juz teraz przeżywa ze nie mógł zobaczyc migającego serduszka. Więc oboje chcemyDziewczyny czy na 1 prenatalne zabieracie męża?
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
A czemu miałoby być coś nie tak ? Nie plamisz? Nie odczuwasz mocnych boli. Dobrze się czujesz.
Trochę optymizmu
Wróciły mi bóle brzucha a już dłuższy czas ich nie miałam.... dlatego się martwię. Ostatnio się dość mocno kilka razy zdenerwowalam i nie wiem czy to jakieś nerwobole plus rozciąganie czy coś innego