Moj facet to skorpion, ja waga [emoji3]
-> Druga wizyta 22.03 [emoji173]
Mój tez skorpion, ja panna. No i jeszcze ojca mam skorpiona [emoji1] mocne charaktery
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj facet to skorpion, ja waga [emoji3]
Oj mocne ale dwie wagi to tez hardcore. Moja tesciowa to waga [emoji3][emoji3]Mój tez skorpion, ja panna. No i jeszcze ojca mam skorpiona [emoji1] mocne charaktery
Oj mocne ale dwie wagi to tez hardcore. Moja tesciowa to waga [emoji3][emoji3]
Hehe ja czasem tez [emoji23]Hahaha moja teściowa panna jak ja, ale czuję nić porozumienia [emoji23]
Dziewczyny powiedzcie mi czy wy tez tak macie. Poprostu noce to dla mnie koszmar w ciagu dnia pospie godz dwie ( zalezy czy mi daja pospac sąsiedzi, albo ktos nie zadzwoni. A przewaznie tak jest ) wieczorem klade sie kolo 21 bo padam. A w nocy srednio co dwie trzy godz sie budze a to wc a to pic, bol piersi to jakas masakra. Okna otworzyc nie idzie bo mroz i smog myslicie ze 2 trymestr bedzie lepszy. Oczywiscie pobudka 6-6.30 rano
U mnie tak samo psi patrol rządzi a gdy młody chce się bawić w swoim pokoju to mówi: mamusiu weź kocyk i podusie i połóż się na podłodze koło mnie on się bawi a ja leżę i patrzę i tak coś czuję że on wie że jestem w ciąży mimo że nie mówimy mu, dzieci mają ten 6. ZmysłHehe my z synem oglądamy psi patrol A ja usypiam. Wcześniej były klocki [emoji14].
Drogie Mamusie. Potwierdźcie proszę ze mną , że to 5 tydzień? Może ja źle to odczytuje ?