zielonooka90
Fanka BB :)
No u mnie w rodzinie jest od groma skorpionów i każdy z "konkretnym" charakterkiem Ale może uda się wyrobić wcześniejJa się modlę o to żeby nie był skorpion XD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No u mnie w rodzinie jest od groma skorpionów i każdy z "konkretnym" charakterkiem Ale może uda się wyrobić wcześniejJa się modlę o to żeby nie był skorpion XD
Podstawowe są darmowe niezależnie od wielu. Obejmują badanie USG z przeziernością karkową. Zaawansowane z badaniem z krwi czy amniopunkcją są już dodatkowo płatne lub po którymś wieku są darmowe (np..Pappa).Właśnie nie darmowe. Jeśli są wskazania to wtedy tak. A jeśli ich nie ma ? Dlatego pytam czy wszystkie mamy robia czy nie ? Wczoraj byłam na pierwszej wizycie I ginekolog już powiedziała żebym się zastanowiła powoli nad prenatalnymi. Dlatego chciałabym poznać opinie.
Mam to samo, bawię się z córką i głowa mi leci na bok [emoji14]Nie wiem czy to przez pogodę ale oczy same mi się zamykają. Czuję się taka zmęczona jeszcze ta temperatura za oknem -11 brrrr zimno. Gdzie jesteś wiosno...
Hehe my z synem oglądamy psi patrol A ja usypiam. Wcześniej były klocki [emoji14].Mam to samo, bawię się z córką i głowa mi leci na bok [emoji14]
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Chyba też włączę bajki, przy tym drzemka ujdzie mi na sucho [emoji14]Hehe my z synem oglądamy psi patrol A ja usypiam. Wcześniej były klocki [emoji14].
Dobra myśl [emoji5]Chyba też włączę bajki, przy tym drzemka ujdzie mi na sucho [emoji14]
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
No u mnie w rodzinie jest od groma skorpionów i każdy z "konkretnym" charakterkiem Ale może uda się wyrobić wcześniej
Moj facet to skorpion, ja waga [emoji3]Tak, ciężkie są skorpiony [emoji23] byłyby 2, starczy że jest jeden
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom