reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Dobry wieczor Dziewczyny [emoji4]

Edzia, ja mam podobnie...myślę że nie ma się co martwić.

Nesbitt gratuluję dobrych wieści [emoji4]

Aisza ja też mam podobnie bo 9+

Widzę że zakupy udane [emoji16]. Dla mnie to zdecydowanie za wcześnie.

Co do ciążowych "dolegliwości " to nawet nie wiem czy to jest dolegliwość, bo mam problem z piciem czegokolwiek [emoji54] Z początkiem ciąży piłam wodę i się z nią nie rozstawalam. Teraz nie mogę na nią patrzeć. Piję za mało, ale nie mogę wmusić w siebie niczego. Nic mi nie smakuje.
Z wagą stoję jak stałam chociaż jem i to więcej niż zwykle.
Wczorj chciałam zapisać się na prenatalne i w moim mieście nie mają miejsc w tym terminie co potrzebuję [emoji50]. Wyjdzie na to, że zostanie mi Szczecin...no i się rozplakałam...
Tak hormony buzują. A przy tym kicham, mam gile po pas i już dosyć czosnku i naturalnej witaminy C [emoji14]
No to sobie pomarudziłam.
Hehe marudz marudz, masz komu [emoji3][emoji8]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, ktore spodziewaja sie pierwszego dziecka, jestescie trochę przerazone?

Staralam sie rok o dziecko a jak juz zaszłam to sie mega boje, jakis taki niepokoj mam w sobie. I jeszcze szczerze mówiąc nie specjalnie lubie dzieci, ale z drugiej strony bardzo chce założyć "normalna" rodzine. Wszyscy mi mowia ze swoje dziecko to co innego [emoji4]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie zaglądałam bo myślałam że forum zginęło i wszyscy na FB poszli. A jednak jest nas coraz więcej. U mnie termin na 4.10. Mdłości raz są raz nie ma pierwszą ciąża sama nie wiem. Smutne to że mam miesniaka na macicy około 6 cm i to mnie bardzo martwi. Czy któraś z Was miała podobnie?

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Jestesmy tu i na fb
Wczoraj na fb obstawialysmy płeć
i zobaczymy czy sie nam sprawdzi.. :)

Ale tu tez wszystkie z tego co widze uczestniczą w rozmowach :)

Dziewczyny :((
Wiecie co o polnicy obudzilam sie wstalam do lazienki..i czulam ze odlatuje i slabne... krzyknelam tylko do męża ktory wstaje za 4h do pracy ze slabo mi...przylecial do mnie i zdazylam powiedziec woda twarz..czulam ze odlatuje.. czulam ze trace przytomnisc..ale nie stracilam bo maz szybko mi nogi do gory wziął..

O matko ja pierwszy raz cos takiego milam
To przez te parowki.. po ktorych caly dzien mi nie dobrze. BYlo.. :(
Zjadlam 2 suche nalesniki dopiero o 18...caly dzien nic... chyba spadl.mi cukier...
Anemie mialam w poprzednuej ciazy..
Masakra... boje sie jutro sama w domu zostac..bo dzieci mi nie pomogą

Ostatnia edycja:
Dziewczyny :((
Wiecie co o polnicy obudzilam sie wstalam do lazienki..i czulam ze odlatuje i slabne... krzyknelam tylko do męża ktory wstaje za 4h do pracy ze slabo mi...przylecial do mnie i zdazylam powiedziec woda twarz..czulam ze odlatuje.. czulam ze trace przytomnisc..ale nie stracilam bo maz szybko mi nogi do gory wziął..

O matko ja pierwszy raz cos takiego milam
To przezf te parowki.. po ktorych caly dzien mi nie dobrze. Ylo.. :(
Zjadlam 2 suche nalesniki dopiero o 18...caly dzien nic... chyba pspadl.mi cukier...
Anemie mialam w poprzednuej ciazy..
Masakra... bije sie jutro sama w domu zostac..bo dzieci mi nie pomogą
Współczuję Ci, to napewno straszne uczucie. Musisz jednak mimo wszelkich zachcianek trochę bardziej racjonalnie się odżywiać...i przede wszystkim częściej niż dziś. Dawno robiłaś morfologię?

f2w3yx8dzn9qtsaa.png

MOrofogie mialam w styczniu i badania wlasnie baaarfzo dobre wyszly,
teraz też mi slabo ale nie az tak jak wczoraj, kurcze nie woem co sie ze mna fzieje.. 3 ciaze pod rzadf to chyba za duzo dla mojego organizmu :(

MOrofogie mialam w styczniu i badania wlasnie baaarfzo dobre wyszly,
teraz też mi slabo ale nie az tak jak wczoraj, kurcze nie woem co sie ze mna fzieje.. 3 ciaze pod rzadf to chyba za duzo dla mojego organizmu :(

Nie, raczej to rzeczywiście kwestia tych parówek. Za dużo na raz, a potem taka przerwa w jedzeniu i mało. Myślę, że jeżeli organizm jest przyzwyczajony do częstszego jedzenia to mógł tak zareagować. Może być ogólnie tak to wszystko okej. Będziesz robić kolejna morfologię jakoś teraz?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dhi4vfxmrwrvm3d0.png

reklama
Nienwiem co mnie naszlo z tymi parowkami... smakowaly mi jak nigdy..i ciagle glodna sie czulam... .a potem tak mnie nasycily ze na wieczor zjadlam tylko nalesika suchego i serek o 23

Teraz 7.30 wmusilam w siebie platki kukurydziane i leze by nie zwymiotowac, masakra jakaś..
Mam uczucie ze tlen mi nie dochodzi do głowy...

Do góry