monami
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niektóre na jutro
Masz rację [emoji16]
Super dziękuję za odpowiedź [emoji5][emoji5]Jest ok bo .
29dc 93
31dc 200
33 dc 420
35 dc 915
Co 24h liczac nawet na oko.. masz przyrosty ponad 2x większe
Ja tak samo dowiedziałam się 13.02 Ale wizytę pierwsza mam 26.02 pierwsza ciążaCześć dziewczyny. 14.02 dowiedziałam się że jestem w ciąży. 19.02 byłam na pierwszej wizycie bo zmartwily mnie plamienia. Lekarz potwierdził Serduszka jeszcze nie było widać więc kazał przyjść 26.02. Termin na 22.10 z moich obliczeń (wg owulacji) Mam już synka który w maju skończy 4 lata.
A jak robiłaś bete?Cześć dziewczyny. 14.02 dowiedziałam się że jestem w ciąży. 19.02 byłam na pierwszej wizycie bo zmartwily mnie plamienia. Lekarz potwierdził Serduszka jeszcze nie było widać więc kazał przyjść 26.02. Termin na 22.10 z moich obliczeń (wg owulacji) Mam już synka który w maju skończy 4 lata.