reklama
Jestem po wizycie.
Wszystko w porządku
Ciąża jest 6ty 1 dzień
Było widać bijące serduszko [emoji173]
Także oby tak dalej.
Mam już skierowana na badanie,
Będę robić obciążenie glukozą, ponieważ w poprzedniej ciąży miałam cukrzycę.
Mam nadzieję że mi teraz już nie wyjdzie bo ciężko będzie mi na diecie przy takiej pogodzie gdzie większość czasu jestem w domu
Ostanio cukrzycę miałam po 6 miesiącu, to w lecie było mi dużo łatwiej,
Ale i tak mam bardzo dobry humor
Dziękuję za wsparcie :-*
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko w porządku
Ciąża jest 6ty 1 dzień
Także oby tak dalej.
Mam nadzieję że mi teraz już nie wyjdzie bo ciężko będzie mi na diecie przy takiej pogodzie gdzie większość czasu jestem w domu
Wonderful
Fanka BB :)
Suuuuuper wieści. Gratuluję [emoji173]. Dbaj o siebie.Jestem po wizycie.
Wszystko w porządku
Ciąża jest 6ty 1 dzień
Także oby tak dalej.
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
justyna612
Ja również mam zawroty głowy. I ogólnie nic mi się nie chce w poprzedniej ciąży również piłam wodę z cytryna na mdłości, można też dodać do niej trochę imbiru.Ja dzisiaj wyjątkowo kiepsko. Mdłości najgorsze jak do tej pory i słabo się czuję i w głowie się kręci. Ale chyba woda gazowana z cytryną pomogla na mdłości.
Emol
A kto ma wyzyte 22.02? Czy tylko ja czekam do czwartku?
Gratuluję serduszek i usg fasolki! Ja będąc w czwartek brak serduszka więc mam nadzieję że teraz będzie słyszalne i lekarz mi powie na kiedy mam termin.
Dzisiaj już byłam na morfologii wszystkie tsh, toksoplazmozy, żelaza, itd miałam robione. Mój lekarz bardzo dba o badania. W poprzedniej ciąży morfologie miałam robiona co 2-3 tyg. A ktg od 33 tc na NFZ (ale tutaj miałam skurcze co 3 min regularne ale nie bolace i się martfil czy to już nie porodowe i aby jak coś to wypisać skierowanie do szpitala
Gratuluję serduszek i usg fasolki! Ja będąc w czwartek brak serduszka więc mam nadzieję że teraz będzie słyszalne i lekarz mi powie na kiedy mam termin.
Dzisiaj już byłam na morfologii wszystkie tsh, toksoplazmozy, żelaza, itd miałam robione. Mój lekarz bardzo dba o badania. W poprzedniej ciąży morfologie miałam robiona co 2-3 tyg. A ktg od 33 tc na NFZ (ale tutaj miałam skurcze co 3 min regularne ale nie bolace i się martfil czy to już nie porodowe i aby jak coś to wypisać skierowanie do szpitala
Szalona 29
Moderatorka
Sporo na 21 luty jest.. na pojutrze...No to sporo nas na jutro. [emoji16]
Krasnal77 myślę że już będzie Fasol [emoji4]
Alka1990 też uważam, że trzeba dmuchać na zimne. Na pewno będzie ok. [emoji4]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Jutro jest 20 ?? Bo zglupialam teraz
Nadrobilam Was...
Moja koleżanka dzis 2 wyrazne krechy zobaczyla !!!!! I tez powiedziala 3 koleżance ( co sie stara od 3 lat) że sie udało... . Mam nadzieje ze sie nie załamie..... no ale bez sensu zeby ukrywała... tak wiec bedzie 14 dni roznicy miedzy naszymi ciazami..i czekamy na info o invitro u trzeciej....
Ostatnia edycja:
Wszystko będzie dobrze!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Pilades
Właśnie mi sie chce gazowaną i pije Muszynianke bo niegazowana nie idzie, chociaż próbuje z imbirem. Dziś tez wypiłam malego łyka coli bo to uspokaja żołądek.Ja dzisiaj wyjątkowo kiepsko. Mdłości najgorsze jak do tej pory i słabo się czuję i w głowie się kręci. Ale chyba woda gazowana z cytryną pomogla na mdłości.
reklama
Pilades
Organizm wie co potrzebuje
Ja mam jutro USG a wizytę pojutrze Dziś czuję się naprawdę nieźle, tylko raz mnie zrobiło mi się niedobrze. Najlepsze jest to że wcale nie mam ochoty na słodycze tylko cytrusy bym jadła
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
Organizm sam wie czego potrzebujeJa mam jutro USG a wizytę pojutrze Dziś czuję się naprawdę nieźle, tylko raz mnie zrobiło mi się niedobrze. Najlepsze jest to że wcale nie mam ochoty na słodycze tylko cytrusy bym jadła
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom