monami
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten kalkulator z niepłodni.pl jest jakiś lewy, spróbuj na Link do: Cyklometr.Właśnie wiem widzialam.. dlatego się trochę zmartwilam.. Ale podobno jest okej. Wizytę mam 26.02.
Ten kalkulator z niepłodni.pl jest jakiś lewy, spróbuj na Link do: Cyklometr.
Moim zdaniem jest przyrost jest
@Nafoxed witaj , u mnie w 6t3d było widać zarodek i serduszko, tydzień wcześniej tylko pęcherzyk
Wydaje mi się że ok, jak przeliczysz sobie minimalny przyrost co 48h te 66% to minimum powinnaś mieć trochę ponad 400 a masz ponad 900Dziewczyny tydzień temu 29.dc wynik hcg 93.0 a dziś 35dc 915.0
Czy nie za mały przyrost?
Dobry przyrostDziewczyny tydzień temu 29.dc wynik hcg 93.0 a dziś 35dc 915.0
Czy nie za mały przyrost?
Gratulacje [emoji6] u mnie 5t4d pęcherzyk tylko bez zarodka a 6t4d zarodek i bijące serduszkoWitam sie z Wami! W zeszly piątek dowiedzialam sie że będę pazdziernikową mamą. Termin wypada mi na 26.10 ale mam wrazenie że owu mi się sporo przesunęła bo na dwa dni przed @ test nawet nie drgnął. I beta w dniu spodziewanej @ byla tylko 15,25. Ale rosnie sobie, a to najwazniejsze ;p
To mój drugi cykl starań i mam już synka 2014.
Powiedzcie mi- kiedy byly Wasze pierwsze wizyty ( w sensie w ktorym dc) i czy cokolwiek było już widać
Oki dziękuję [emoji5]Wydaje mi się że ok, jak przeliczysz sobie minimalny przyrost co 48h te 66% to minimum powinnaś mieć trochę ponad 400 a masz ponad 900
Trzymamy mocno [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Hej Dziewczyny
Ja też mam dzisiaj wizytę o 18
I dzisiaj wszystko się okaże
Szybko mi zleciały te dwa tygodnie.
Cały czas myślałam pozytywnie ale teraz to już mnie stres łapie.
Jakoś dziwnie się czuje bo wybierałam z głowy że może to być ciąża pozamaczna i nie wiem jak to przeżyję jak ten czarny scenariusz się sprawdzi.
Proszę trzymajcie za mnie kciuki :$
Odezwę się po.
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom