reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

To mnie pocieszyłyscie, bo liczę na córę jakoś tak :D ale oczywiście ten artykuł potraktowałam z przymrużeniem oka :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja jestem cała w pryszczach :( Wszędzie, twarz, dekolt, plecy :( Pocieszam się że to od wysokiego progesteronu [emoji14]
Mamisia83, ja też mam jutro wizytę, o 16:20. Kurczę u ciebie to już wszystko będzie pięknie widać a ja idę trochę wcześnie ale chcę chociaż wiedzieć czy mogę zacząć się cieszyć czy znów coś nie tak...
Ooo to ja też swój "niewyjściowy" wygląd przypisuję wysokiemu progesteronowi [emoji14]

Co do wizyt to moja druga.
Na pierwszej nie było jeszcze zarodka ale byłam tydzień wcześniej niż ty idziesz więc jest szansa, że u Ciebie już coś pewnego będzie na usg :)

Wizyta 19.02.18->czekamy

Ja jestem cała w pryszczach :( Wszędzie, twarz, dekolt, plecy :( Pocieszam się że to od wysokiego progesteronu :p
Mamisia83, ja też mam jutro wizytę, o 16:20. Kurczę u ciebie to już wszystko będzie pięknie widać a ja idę trochę wcześnie ale chcę chociaż wiedzieć czy mogę zacząć się cieszyć czy znów coś nie tak...

Mnie się jeszcze strasznie włosy przetłuszczają muszę myć codziennie a kiedy - co 2,3 dzień

A ja dzisiaj w ogole humoru nie mam, wszyscy mnie denerwuja...

Wizyta za 4 dni ehh...

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie humor tez taki sobie. I zaczęły mi strasznie wypadać rzęsy [emoji19] nigdy tak nie miałam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dhi4vfxmrwrvm3d0.png

Za to jaki apetyt mam dzisiaj. Zjadłam na obiad aż 3 duże kawałki pizzy. Jezu, zaraz pęknę [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dhi4vfxmrwrvm3d0.png

reklama
Hej. Dziewczyny napiszcie czy boli was podbrzusze albo czy macie jakieś "kłucia" w okolicach jajników?
Bylam u gin 5,2 byl ładny pęcherzyk i ciałko żółte i wszystko było ok
We wtorek ide mam nadzieje zobaczyc juz zarodek bedzie 6,1. Ale martwią mnie te bóle. Jak leze odpoczywam jest ok, ale jak probuje cos robic to rwie strasznie :/
Napiszcie jak jest u was (albo jak miałyście w poprzednich ciążach)?

Do góry