Pl-AN*NA-Trzecie trzymaj się Kochana, taki dzień. U mnie psychicznie lepiej, dziś za to oglaszam pierwszy dzień mdłości i piekielny ból głowy.Ja tez chodzę i się wściekam na wszystko i wszystkich
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
aisza7
Fanka BB :)
Hej. Dziewczyny napiszcie czy boli was podbrzusze albo czy macie jakieś "kłucia" w okolicach jajników?
Bylam u gin 5,2 byl ładny pęcherzyk i ciałko żółte i wszystko było ok
We wtorek ide mam nadzieje zobaczyc juz zarodek bedzie 6,1. Ale martwią mnie te bóle. Jak leze odpoczywam jest ok, ale jak probuje cos robic to rwie strasznie :/
Napiszcie jak jest u was (albo jak miałyście w poprzednich ciążach)?
Podobno takie kłucia w jajnikach lub ciągnięcia w ciąży są normalne. Mnie tak bolało przez ok.3 dni gdy był termin spodziewanej @. Gdy bóle podbrzusza przeszły to nasiliła się tkliwość piersi. Myślę że najlepiej przy takich bólach starać się jak najwięcej wypoczywać .
sandralevv93
U mnie jakos od kilku dni tez mega apetyt [emoji23][emoji23]Za to jaki apetyt mam dzisiaj. Zjadłam na obiad aż 3 duże kawałki pizzy. Jezu, zaraz pęknę [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
sandralevv93
Tez tak czasem mam i chyba wole tak niz gdyby nic mnie nie bolalo [emoji23]Hej. Dziewczyny napiszcie czy boli was podbrzusze albo czy macie jakieś "kłucia" w okolicach jajników?
We wtorek ide mam nadzieje zobaczyc juz zarodek bedzie 6,1. Ale martwią mnie te bóle. Jak leze odpoczywam jest ok, ale jak probuje cos robic to rwie strasznie :/
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Anulka2627
Początkująca w BB
Witam dziewczyny wlasnie dzis zaczynam piaty tydztyd ciązy. Z zawodu jestem ekonomista, ale mieszkam za granicą i tu pracuje w Polskim sklepie spożywczym. Aktualnie zaczęłam urlop. Tutaj muszę pracować do 6m-ca ciazy. W środę idę na badania. Juz jedną ciąże stracilam i wolę iść wcześniej. Ogółem dobrze sie czuje. Tylko piersi bolą coraz mocniej.
ewelinka10425
Ależ jestem chora... Zaraził mnie synio a jego moja siostra. Tylko że ja to najgorzej przechodzę :/
Ja mialarm wcześniej takie klucia w pachwinach i brzuch od czasu do czasu ciągnął . Teraz spokój jakoś, w piątek kropka widziałam i serducho wiec to pewnie normalne takie bóleHej. Dziewczyny napiszcie czy boli was podbrzusze albo czy macie jakieś "kłucia" w okolicach jajników?
W pośredniej ciąży miałam tylko takie okresowe a teraz inaczej
Luty to taki depresyjnych miesiąc, dawno po świętach a do wiosny daleko , ja też chumor mam do d....y. I mnie też spryszczylo
Mamisia83
Mnie cały poprzedni tydzień bolał brzuch jak na @ I dziwne kłucie jak np kichnęłam.Hej. Dziewczyny napiszcie czy boli was podbrzusze albo czy macie jakieś "kłucia" w okolicach jajników?
W tym tyg.przestał ale zaczęły się mdłości
Wizyta 19.02.18->czekamy
Pilades
reklama
Wonderful
U mnie też czasami klucia, jakieś rozciąganie czuję, oczywiście mdłości jak jestem glodna albo jak się najem, śpiąca i mam wyczulony węch. A i wyskoczyla mi opryszczka na ustach. [emoji53]
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom