reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Hej. Dziewczyny napiszcie czy boli was podbrzusze albo czy macie jakieś "kłucia" w okolicach jajników?
Bylam u gin 5,2 byl ładny pęcherzyk i ciałko żółte i wszystko było ok
We wtorek ide mam nadzieje zobaczyc juz zarodek bedzie 6,1. Ale martwią mnie te bóle. Jak leze odpoczywam jest ok, ale jak probuje cos robic to rwie strasznie :/
Napiszcie jak jest u was (albo jak miałyście w poprzednich ciążach)?

Podobno takie kłucia w jajnikach lub ciągnięcia w ciąży są normalne. Mnie tak bolało przez ok.3 dni gdy był termin spodziewanej @. Gdy bóle podbrzusza przeszły to nasiliła się tkliwość piersi. Myślę że najlepiej przy takich bólach starać się jak najwięcej wypoczywać :).

Za to jaki apetyt mam dzisiaj. Zjadłam na obiad aż 3 duże kawałki pizzy. Jezu, zaraz pęknę [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dhi4vfxmrwrvm3d0.png
U mnie jakos od kilku dni tez mega apetyt [emoji23][emoji23]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Dziewczyny napiszcie czy boli was podbrzusze albo czy macie jakieś "kłucia" w okolicach jajników?
We wtorek ide mam nadzieje zobaczyc juz zarodek bedzie 6,1. Ale martwią mnie te bóle. Jak leze odpoczywam jest ok, ale jak probuje cos robic to rwie strasznie :/
Tez tak czasem mam i chyba wole tak niz gdyby nic mnie nie bolalo [emoji23]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczyny :) wlasnie dzis zaczynam piaty tydztyd ciązy. Z zawodu jestem ekonomista, ale mieszkam za granicą i tu pracuje w Polskim sklepie spożywczym. Aktualnie zaczęłam urlop. Tutaj muszę pracować do 6m-ca ciazy. W środę idę na badania. Juz jedną ciąże stracilam i wolę iść wcześniej. Ogółem dobrze sie czuje. Tylko piersi bolą coraz mocniej.

Ja mialarm wcześniej takie klucia w pachwinach i brzuch od czasu do czasu ciągnął . Teraz spokój jakoś, w piątek kropka widziałam i serducho wiec to pewnie normalne takie bóle ;)
W pośredniej ciąży miałam tylko takie okresowe a teraz inaczej o_O
Luty to taki depresyjnych miesiąc, dawno po świętach a do wiosny daleko , ja też chumor mam do d....y. I mnie też spryszczylo :baffled:

Mnie cały poprzedni tydzień bolał brzuch jak na @ I dziwne kłucie jak np kichnęłam.
W tym tyg.przestał ale zaczęły się mdłości :(

Wizyta 19.02.18->czekamy

reklama
U mnie też czasami klucia, jakieś rozciąganie czuję, oczywiście mdłości jak jestem glodna albo jak się najem, śpiąca i mam wyczulony węch. A i wyskoczyla mi opryszczka na ustach. [emoji53]

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry