B
bronzowykapec
Gość
A po co Ci? Po 4 mc będzie za małe, szkoda pieniędzyGdzie dostane cos takiego??
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A po co Ci? Po 4 mc będzie za małe, szkoda pieniędzyGdzie dostane cos takiego??
Gdzie dostane cos takiego??
Super [emoji1] dziewczyny jakie macie odczucia? Sama radosc czy czujecie tez lekki niepokój? Ja mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze, sama wewnetrznie tez ten spokój czuje, natomiast niepokój czy podołam w roli mamy [emoji4]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
ja znalazłam niedrogą i fajna opcja na allegro. Można podpiąć płozy i robi się kołyska a koszt to jakieś 200 zł. Chyba się skuszęGdzie dostane cos takiego??
Dziewczyny chwalę się ! Tydzień temu panikowałam z pustym pęcherzykiem a dzisiaj piękny 3 mm fasolek z bijącym serduszkiem.
Świetnie !! Gratulacje, też już widziałam swoją fasolkę i serduszko wiec wiem jakie to cudowne uczucie [emoji4]Dziewczyny chwalę się ! Tydzień temu panikowałam z pustym pęcherzykiem a dzisiaj piękny 3 mm fasolek z bijącym serduszkiem.
Gratuluję. Który to tydzień. Kiedy masz termin?Super!! [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny chwalę się ! Tydzień temu panikowałam z pustym pęcherzykiem a dzisiaj piękny 3 mm fasolek z bijącym serduszkiem.
Ja 3 marcaSuper ja dopiero 1 marca mam wizytę jeszcze tyle czasu.