reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Dziewczyny co sądzicie o koloryzacji włosów w ciąży?
Ja mam paskudne odrosty już po 3tyg. Najczęściej nakładam sobie farbę w domu bo za dużo na fryzjera musiałabym wydawać.
Teraz boję się trochę samodzielnej koloryzacji...raz czy nie zaszkodzi...dwa czy przez hormony nie wyjdzie nieporządany efekt :(

Wizyta 19.02.18->czekamy
Nie wiem jak z samodzielna koloryzacja ale ja na pewno pojde do fryzjera przed Wielkanoca bo odrosty beda juz zajebiste [emoji23][emoji23]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No ja raczej nie mam wyjścia jeżeli nie chcę wyglądać jak straszydło, bo u mnie przecudnej urody siwizna wyłazi spod rudego, więc raz w miesiącu obowiązkowo

Z przykrością oznajmiam, że nie będę październikową mamą...
A Wam kochane, życzę spokojnego czasu ciąży, oby was jak najmniej męczyły objawy tego jednak pięknego stanu no i oczywiście szczęśliwego rozwiązania. :) Ściskam mocno! [emoji813]

A Wam kochane, życzę spokojnego czasu ciąży, oby was jak najmniej męczyły objawy tego jednak pięknego stanu no i oczywiście szczęśliwego rozwiązania. :) Ściskam mocno! [emoji813]
Jak to???

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Też będę farbować. Nie widzę innego wyjścia. Jednak mam tak długie włosy, ze na pewno nie u fryzjera

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Bardzo mi przykro.

Dzisiaj dostałam @. To było do przewidzenia i prawdopodobnie, ten pierwszy test się mylił, czyli ten pozytywny.

reklama
Przykro ale trzymam kciuki za następny cykl !

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry