reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Moja druga dzidzia

34bwrjjg5zexx45n.png

1usahdgepgvmlb97.png

h5zwb201nzhq22ex.png
Widzę widzę po suwaczjach. Super ze wszystkie młode 90-96 roczniki. Ale bałam się ze jedyną z was czekam na drugie. :)
Super. Jak rodzilam w lipcu i byłam w lipcowki 2017 to tam przeważały 28 lat i wzwyż. Gdzie większość to po 30.

reklama
Jakie witaminy łykacie lub planujecie łykać?
No i czym brzuch planujecie smarować? :)

Wizyta 19.02.18->czekamy

Witam w gronie , wizyta u lekarza dopiero 15 lutego ale test pozytywny i raczej napewno ciąża Ok 6 tydzień , w weekend zaczęły się mdłości , trochę wcześniej ale mam nadzieje ze szybko miną . Nie ma aplikacji zeby tu sobie z Wami pisać ?

Witam w gronie , wizyta u lekarza dopiero 15 lutego ale test pozytywny i raczej napewno ciąża Ok 6 tydzień , w weekend zaczęły się mdłości , trochę wcześniej ale mam nadzieje ze szybko miną . Nie ma aplikacji zeby tu sobie z Wami pisać ?
Hej. Jest apka babyboom forum

Wizyta 19.02.18->czekamy

Niestety nie dam rady nadrobić 112 stron , ogólnie jestem rocznik 89 i to będzie moje drugie dziecko. Pytanie z innej beczki : czy któraś z Was brała l4 na pierwszej wizycie ? Czy lekarze maja z tym jakiś problem czy nie ?

reklama
Niestety nie dam rady nadrobić 112 stron , ogólnie jestem rocznik 89 i to będzie moje drugie dziecko. Pytanie z innej beczki : czy któraś z Was brała l4 na pierwszej wizycie ? Czy lekarze maja z tym jakiś problem czy nie ?
Ja brałam, Stawka l4 to średnia z ostatnich 12 msc pracy, a że w tym roku zamiast podwyżek u nas cięcia kosztów to lepiej dla mnie jak ucieknę teraz nim zaniżę sobie średnią wypłat na najbliższy rok bo zmniejszyli nam płace o 200 zł na rękę. Tak też to przedstawiłam ginowi i nie miał problemu... poza tym pracuję w kantynie więziennej i moja praca jest dość niebezpieczna wiec nie wdawał się z emną w dyskusje. Zależy od lekarza, koleżanka pracowała w hotelu i do 17 tyg lekarz jej mówił, ze nie widzi wskazań na l4 i ciąża to nie choroba więc cholera wie... poszukaj na pewno, któryś okaże serce :D

Do góry