reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Wynik progesteronu mam póki co i jest tylko 13,40 nl :(
Normy 11 do 44 :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A bierzesz luteině lub duphaston?
Nie jestem lekarzem ale w pierwszej przy prog.12 nl miałam zlecony duphaston.
Teraz 24nl I też od razu kazał brać.
Przypomnij kiedy masz gina bo się gubię tyle już nas tu jest :)

Wizyta 19.02.18 -> czekamy

reklama
I pierwsze wasze dzidzie tak?
Moja druga dzidzia

34bwrjjg5zexx45n.png

1usahdgepgvmlb97.png

h5zwb201nzhq22ex.png

Ja wrzesień 96
No to widzę, że ja i Bisia25 jak ma razie najstarsze 35tki [emoji14]
Powiem wam, że zdecydowanie 10lat temu miałam więcej cierpliwości...ale nie miałam zupełnie warunków na dzieci.
Moje równolatki już dawno dzieci mają takie nastolatki a nie niemowlaczki i maluszki...eh dobrze, że duchem czuję się nadal na 20tkę [emoji14]

Wizyta 19.02.18 -> czekamy

Wynik progesteronu mam póki co i jest tylko 13,40 nl :(
Normy 11 do 44 :/

Kurde. Moze mialas pozniej owulke i dopiero startuje. W każdej z nas to inaczej wszystko działa. Ja w 25 dc miala 29,5 nl/ml przy becie 45. Ale tak jak mówie, nie da sie porównywać... Trzymam kciuki za bete!

Ja w marcu 29[emoji85]
Czyli pośrodku stawki gdzies :)
Drogie Panie 5+5tc do gina to ok czy za szybko?

reklama
Ja grudzień 93 ;).
Też się zastanawiam co powinnam zobaczyć na jutrzejszym usg. 6tydz i 6 dzien. Jest, któraś w podobnym wieku ciązy z USG za sobą?

Ostatnia edycja:
Do góry