reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Mamisia83
Pociessze Cie ze inni mogą mieć gorzej...
Też mam przedszkolaka z listopada 2014.
dodatkowo mam roczniaka...z lutego 2017
A teraz może dojsc niemowlak tak jak i u Was... w pazdzierniku 2018...

Powiem wam ze te nasze 3 latki są mega kumate... i potrafia byc baaardzo pomocne....
pampersy czy chusteczki nawilzajace..czy buciki dla malego..wszystko przyniesie.. wode czy sok do szklanki naleje.. w toalecie przeciez juz samoobsluga....ubiera sie sam... kapie ich razem...frajde mają.. moj nauczony ze mama idzie usypiac "pisklaczka" to chodzi na paluszkach..potrafi cichutko puzzle ukladac czy czymś sie samodzielnie zabawic w tym czasie.. bo wie ze jak przyjde to mama beszie tylko dla niego..to jest taki nasz czas...tylko moj i starszaka
Poda zabawkę.. poda chrupka jak maly zakwęka.. :) szukajcie pozytywów
.. oczywiscie lżej nie bedzie ..bo bedzie 2 a nie 1 dziecko..ale dacie radę
Bedzie dobrze... :)
Dzięki. Ja to faktycznie jakoś zbyt pesymistycznie to sibie wyobraziłam. Młody będzie miał już 4 lata. W dużej mierze jest samodzielny...z ubieraniem jeszcze leniwy ale masz rację- ogarniemy się :)

reklama
Ja to mam popierzony ten cykl.Ten posmak metaliczny w ustach utrzymuje mi się cały czas ito taki posmak metalaliczno-słodki,pms znikł całkowicie co jest grane?
Czy to morze byc objaw jakiś nieprawidłowości w organizmie?
Ciążę calkowicie wykluczam

Hej dziewczyny, u mnie też szykuje się październik o ile wszystko dobrze pójdzie. To moja pierwsza ciąża, 7 cykl starań, pierwszy z monitoringiem. Jestem pełna obaw ale mąż podtrzymujenie na duchu. Test z wczoraj [emoji4]
IMG_20180130_164626.jpg

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20180130_164626.jpg
    IMG_20180130_164626.jpg
    49,4 KB · Wyświetleń: 618
reklama
Do góry