sandralevv93
Fanka BB :)
Kurcze zdjecia nie widze[emoji20]Bez łał,ale cieplutki będziea jak okaże się,że jednak dziewczynka sie urodzi to się kocyk narzuci
Zobacz media 718864
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze zdjecia nie widze[emoji20]Bez łał,ale cieplutki będziea jak okaże się,że jednak dziewczynka sie urodzi to się kocyk narzuci
Zobacz media 718864
Próbowałam poprawić,ale nie bardzo wiem jak dodaje się tutaj zdjęcia.Kurcze zdjecia nie widze[emoji20]
Fajny tez spiworek napewno bedzie cieplutki [emoji6] tak mysle ze bede miec zupelnie inaczej niz z pierwszym dzieckiem bo rodzilam na koniec stycznia wiec cieplo juz na horyzoncie gdzies bylo a teraz urodzimy i prosto w zimno i mrozy
Ja się nie mogę doczekać Holandii głównie dlatego, że tam 'lumpeksy' są ze wszystkim. Do dosłownie wszystkim. Przecież ja tam pół pobytu spędzę... [emoji23]Ja moze cos upoluje na szmateksie chociaz nie wiem czy kiedykolwiek widzialam spiworki [emoji848], bo kombinezony ocieplane obydwa ze szmat ale taki śpiworek byłby o wiele wygodniejszy
Ale ja właśnie w szmateksie go znalazłam. Leżał sobie na szczycie kolder i poscieli,zupełnie obojętny dla wszystkich no bo w końcu wiosna i nikt o tym nie myśli.Ja moze cos upoluje na szmateksie chociaz nie wiem czy kiedykolwiek widzialam spiworki [emoji848], bo kombinezony ocieplane obydwa ze szmat ale taki śpiworek byłby o wiele wygodniejszy
Dla mnie rozpinane w kroku większa wygoda przy przewijaniuAle ja właśnie w szmateksie go znalazłam. Leżał sobie na szczycie kolder i poscieli,zupełnie obojętny dla wszystkich no bo w końcu wiosna i nikt o tym nie myśli.
Jeszcze pytanie do mamuś. Jakie śpiochy są lepsze? Takie rozpinane w kroku? Czy może nie robi to większej roznicy?
@NaturalnaMama jak ja Ci zazdroszczę....
Uwielbiałam tam chodzić bo mozna było się obkupic od ubrań po nówki super gary
Dla mnie rozpinane w kroku większa wygoda przy przewijaniu
Ja teraz już zaczynam się rozglądać za jakąś fajną kurtkę do noszenia w chuscie no i oczywiście chuste. A wybór jest taki, że już mnie głowa boli [emoji14]
Na forum chusty.info jest wszystko fajnie opisane. Rodzaje chust, wiązania, podpowiedzi, bazarek z chustami też jestJa muszę dobrze poczytać o chustach bo widzę,że wielu rodziców się zachwyca,ale ja jeszcze się nie przekonalam