reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Mój na szczęście jedzie lubie jak jest ze mną bo wtedy lekarz tłumaczy dużo wolniej i wszystko pokazuje dokładnie mężowi:biggrin2:
No i do niego bardziej to dotrze jak zobaczy że naprawdę w brzuchu jest dzidzia bo na tak wczesnym etapie to nic nie widać ani nie czuć:)

U nas tak samo. Mąż jest ze mną na każdej wizycie. Dzięki temu wie wszystko z pierwszej ręki. Na prenatalnych Jego mina była bezbłędna:) dopytywał i był bardzo zaangażowany. potem chwalił się zdjęciami... cieszył się jak dziecko :)

reklama
Mój na szczęście jedzie lubie jak jest ze mną bo wtedy lekarz tłumaczy dużo wolniej i wszystko pokazuje dokładnie mężowi:biggrin2:
No i do niego bardziej to dotrze jak zobaczy że naprawdę w brzuchu jest dzidzia bo na tak wczesnym etapie to nic nie widać ani nie czuć:)

U nas tak samo. Mąż jest ze mną na każdej wizycie. Dzięki temu wie wszystko z pierwszej ręki. Na prenatalnych Jego mina była bezbłędna:) dopytywał i był bardzo zaangażowany. potem chwalił się zdjęciami... cieszył się jak dziecko :)

Jak Endo określi Ci dawkę to sam lek przypisać może i gin i rodzinny.
Mam juz dosc jezdzenia do lekarzy.... po kłótni z recepcjonistka.. jak powiedzialam ze z pismem do nich pojade...dostalam termin 7 dnia ..tylko akurat ten dzien mam juz wizyte z dzieckiem u laryngologa... na ktora czekalismy....a innego terminu nie chciala dac... :(

Ooo czyli mozna..
Kurde
. Ja mam lekkie przekroczenie...a wlasnie nie chce tracic czasu... moge 100% zaplacic bez refundacji bo to i tak chyba tani lek jest... ale nie chce czekc

Z 8 zł kosztuje. Ja nawet od endo na zniżkę nie dostałam. Nie ma co się przejmować, bo chyba 3 zł różnicy jest. Pokaż swojemu gin wyniki i zapytaj czy Ci od razu przepisze najniższą dawkę.

reklama
Do góry