ola_9090
Fanka BB :)
Napewno [emoji4][emoji4] tylko jak się rozpoznać ? [emoji16]Ja też zapisałam się w Łodzi może się spotkamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napewno [emoji4][emoji4] tylko jak się rozpoznać ? [emoji16]Ja też zapisałam się w Łodzi może się spotkamy
Czyli musimy uzbroić się w cierpliwośćJa na 7 maja tez późno bo doktorek się wybiera na wczasy
Mam swoje zdjęcie na avatarze mam nadzieję tylko że mnie nie zje stres przed egzaminem bo 10 czerwca mam licencjacki i coś wyniosę z tych zajęćNapewno [emoji4][emoji4] tylko jak się rozpoznać ? [emoji16]
Aaa jeszcze lekarz mi powiedział że kosmówka na przedniej ścianie. To znaczy że będę czuła później ruchy dziecka???
Szkoda troszke już się nastawiałam że poczuje za jakiś tydzień dwa ... A tu chyba nic z tego. W pierwszej ciąży miałam na tylnej ścianie.Tak łożysko tłumi wszystkie ruchy na początku. Tez mam na przedniej ścianie
Nie jedz słodkiego dzien przedChce jutro iść na badania krwi które mi zostały do zrobienia w tym glukoza na czczo. Kojarzy mi się z rozmowy z gin że mam nie jeść od 18, ale w internecie widzę wszędzie że nie jeść 8h przed badaniem.. głodna już jestem jak cholera i teraz niewiem jak to w końcu jest.. podpowie któraś?