reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Odpisalam priv wiadomości...
Jak ktos chce z nowych mamus dolaczyc do fb to pisac do mnie na priv :)

ostatnio to was nadganialam tylko i z ledwoscia..bo przez chorobę nie mialam sily..a wystarczy 2 dni nie zajrzec tutaj by miec tyly rzedu 30 ~40 stron do nadrobienia ...ale juz jestem na bieżąco

reklama
Obaj synowie siusiaki byly widoczne na zdjeciach od razu.... w 12 tc.. nie bylo wątpliwości... a teraz mam 13 tc i 2 dni...i kompletnie w zadnym kierunku nie obstawil..choc dopytalam....ehhh na szczescie tylko 1.5 dnia zostalo..... :) bo skoro dzieci spia to juz ten dzien sie skonczyl i go nie licze :)

Czyli możliwe, że tak jak pragniesz będzie Dziewczynka :-)))))

Ja już po USG ;) dzidzia starsza o 5 dni niż wynika z om. Ale wszystko jest dobrze :) spokojnie leżała jak i przy pierwszym USG, może będzie spokojniejsza niż brat :D nt 1.4, długość 63mm, serce 157 uderzeń na minutę :) większe jest niż brat w tym samym dniu ciazy. Oczywiście płci się nie dowiedziałam , nic nie widziałam ;) a mój lekarz nie mówi przed połówkowym :/ tutaj macie zdjęcie , chyba ssie paluszka ;)
IMG_20180409_182318333.jpg

Załączniki

• IMG_20180409_182318333.jpg
    IMG_20180409_182318333.jpg
    545,5 KB · Wyświetleń: 344
Ja już po USG ;) dzidzia starsza o 5 dni niż wynika z om. Ale wszystko jest dobrze :) spokojnie leżała jak i przy pierwszym USG, może będzie spokojniejsza niż brat :D nt 1.4, długość 63mm, serce 157 uderzeń na minutę :) większe jest niż brat w tym samym dniu ciazy. Oczywiście płci się nie dowiedziałam , nic nie widziałam ;) a mój lekarz nie mówi przed połówkowym :/ tutaj macie zdjęcie , chyba ssie paluszka ;)
Zobacz załącznik 845243

Gratulacje !!! Cudowna fota i tak no ssie palucha jak nic :-D

Zobacz załącznik 845243
U mnie to samo jeśli chodzi o plec dowiem się dopiero w maju. A kiedy masz teraz wyznaczoną wizytę ? Ja dopiero 11.05... buuu to jeszcze tyle czasu:unsure:

Chce jutro iść na badania krwi które mi zostały do zrobienia w tym glukoza na czczo. Kojarzy mi się z rozmowy z gin że mam nie jeść od 18, ale w internecie widzę wszędzie że nie jeść 8h przed badaniem.. głodna już jestem jak cholera i teraz niewiem jak to w końcu jest.. podpowie któraś?

Mialam Wam pisac dziewczyny ze polecam wam bezplatne spotkanie Bezpieczny Maluch sa w calej Polsce. My dowiedzilismy sie o nim w koncowce pierwszej ciazy ale udalo nam sie isc. Oby wiedza jak ratowac zycie i zdrowie maluszka nie byla Wam potrzebna ale my dzieki temu szkoleniu ocalilismy naszego 3 tyg syna gdy sie zakrztusil zanim przyjachala karteka, dlatego kazdemu polecam, mozna dowiedziec sie duzo przydatnych rzeczy [emoji106]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Super, dzięki za info. Właśnie się zapisałam w ldz będzie 7.06 [emoji4]

reklama
Do góry