reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Odpisalam priv wiadomości...
Jak ktos chce z nowych mamus dolaczyc do fb to pisac do mnie na priv :)

ostatnio to was nadganialam tylko i z ledwoscia..bo przez chorobę nie mialam sily..a wystarczy 2 dni nie zajrzec tutaj by miec tyly rzedu 30 ~40 stron do nadrobienia ...ale juz jestem na bieżąco

reklama
Obaj synowie siusiaki byly widoczne na zdjeciach od razu.... w 12 tc.. nie bylo wątpliwości... a teraz mam 13 tc i 2 dni...i kompletnie w zadnym kierunku nie obstawil..choc dopytalam....ehhh na szczescie tylko 1.5 dnia zostalo..... :) bo skoro dzieci spia to juz ten dzien sie skonczyl i go nie licze :)

Czyli możliwe, że tak jak pragniesz będzie Dziewczynka :-)))))

Ja już po USG ;) dzidzia starsza o 5 dni niż wynika z om. Ale wszystko jest dobrze :) spokojnie leżała jak i przy pierwszym USG, może będzie spokojniejsza niż brat :D nt 1.4, długość 63mm, serce 157 uderzeń na minutę :) większe jest niż brat w tym samym dniu ciazy. Oczywiście płci się nie dowiedziałam , nic nie widziałam ;) a mój lekarz nie mówi przed połówkowym :/ tutaj macie zdjęcie , chyba ssie paluszka ;)
IMG_20180409_182318333.jpg

Załączniki

• IMG_20180409_182318333.jpg
    IMG_20180409_182318333.jpg
    545,5 KB · Wyświetleń: 348
Ja już po USG ;) dzidzia starsza o 5 dni niż wynika z om. Ale wszystko jest dobrze :) spokojnie leżała jak i przy pierwszym USG, może będzie spokojniejsza niż brat :D nt 1.4, długość 63mm, serce 157 uderzeń na minutę :) większe jest niż brat w tym samym dniu ciazy. Oczywiście płci się nie dowiedziałam , nic nie widziałam ;) a mój lekarz nie mówi przed połówkowym :/ tutaj macie zdjęcie , chyba ssie paluszka ;)
Zobacz załącznik 845243

Gratulacje !!! Cudowna fota i tak no ssie palucha jak nic :-D

Zobacz załącznik 845243
U mnie to samo jeśli chodzi o plec dowiem się dopiero w maju. A kiedy masz teraz wyznaczoną wizytę ? Ja dopiero 11.05... buuu to jeszcze tyle czasu:unsure:

Chce jutro iść na badania krwi które mi zostały do zrobienia w tym glukoza na czczo. Kojarzy mi się z rozmowy z gin że mam nie jeść od 18, ale w internecie widzę wszędzie że nie jeść 8h przed badaniem.. głodna już jestem jak cholera i teraz niewiem jak to w końcu jest.. podpowie któraś?

Mialam Wam pisac dziewczyny ze polecam wam bezplatne spotkanie Bezpieczny Maluch sa w calej Polsce. My dowiedzilismy sie o nim w koncowce pierwszej ciazy ale udalo nam sie isc. Oby wiedza jak ratowac zycie i zdrowie maluszka nie byla Wam potrzebna ale my dzieki temu szkoleniu ocalilismy naszego 3 tyg syna gdy sie zakrztusil zanim przyjachala karteka, dlatego kazdemu polecam, mozna dowiedziec sie duzo przydatnych rzeczy [emoji106]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Super, dzięki za info. Właśnie się zapisałam w ldz będzie 7.06 [emoji4]

reklama
Do góry