Karolina_st
Fanka BB :)
Oho, to jutro jednak odpada dzięki za radęNie jedz słodkiego dzien przed
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oho, to jutro jednak odpada dzięki za radęNie jedz słodkiego dzien przed
Pije szampana picolo
Zdrówko [emoji16]Pije szampana picolo
13 tydzKtóry masz tydzień? Ja też muszę się wybrać a jestem w 14 tyg
Ja weszłam na stronę bezpiecznymaluch.com i tam się wybiera Woj. W łódzkim jest tylko w pro familia ale to jak wybierzesz lokalizacje to Cię już przekieruje dalej żeby się zapisać itd [emoji4]Dziewczyny gdzie wy widzicie bezpiecznego malucha w Łodzi ? Ja widzę tylko Kraków Wrocław Warszawa i chyba Leszno. Na fb sprawdzałam
A ja nie chce sc na l4 A lekarz mnie prawie zmusza dziś się z nim poklocilam A jak wyszłam to poplakalam ;-( na 99% muszę zmienić lekarza bo to już 3 raz nic nie robi tylko straszy i santazuje ja rozumiem że jestem w ciąży ale nie rozumiem że trzech lekarzy nie widzi wskazań do leżenia A on mi jazdy robi jak by mi na dziecku nie zależało. Normalnie gorzej mnie dziś zdenerwował niż tydzień w pracy. Nawet dzidziusoa mi nie zmierzył i zamiast próbować płeć rozpoznać to pyta co mi powiedział ba prenatalnych ale mu nie powiedziałam więc on też nic nie powiedział gbur.Trzymam kciuki za wszystkie mamy które mają dziś wizyty i czekam na dobre wieści ! Ja siedzę w pracy i juz nie mogę się doczekać kiedy pójdę na L4 i odpocznie od tego wszyskiego. Ten tydzień muszę jeszcze przemeczyc... dziewczyny a jak jest z Wami pracujecie? Czy już na zwolnieniach? Mój lekarz na ostatniej wizycie niechciał wypuścić mnie bez L4, ale to nie ze wzgledu ma jakieś problemy on ogólnie uważa ze kobieta w ciąży powinna odpoczywać i poświęcić czas dla siebie a napracować się jeszcze zdąży. Obiecałam ze do 20.04 zjawie się po zwolnionko i juz nie mogę się doczekać .
Masakra! Olej typa, łaski Ci nie robi, że traktuje Cię po ludzku! A nerwów na pewno nie potrzebujesz.A ja nie chce sc na l4 A lekarz mnie prawie zmusza dziś się z nim poklocilam A jak wyszłam to poplakalam ;-( na 99% muszę zmienić lekarza bo to już 3 raz nic nie robi tylko straszy i santazuje ja rozumiem że jestem w ciąży ale nie rozumiem że trzech lekarzy nie widzi wskazań do leżenia A on mi jazdy robi jak by mi na dziecku nie zależało. Normalnie gorzej mnie dziś zdenerwował niż tydzień w pracy. Nawet dzidziusoa mi nie zmierzył i zamiast próbować płeć rozpoznać to pyta co mi powiedział ba prenatalnych ale mu nie powiedziałam więc on też nic nie powiedział gbur.
Mmm zazdroszczę [emoji7] ja dzisiaj Warkę cytrynową 0% przyjęłam...
Zaczęłam kurs fotografii dziecięcej dzisiaj i wkręciłam się na maxa!