reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny gdzie wy widzicie bezpiecznego malucha w Łodzi ? Ja widzę tylko Kraków Wrocław Warszawa i chyba Leszno. Na fb sprawdzałam
Ja weszłam na stronę bezpiecznymaluch.com i tam się wybiera Woj. W łódzkim jest tylko w pro familia ale to jak wybierzesz lokalizacje to Cię już przekieruje dalej żeby się zapisać itd [emoji4]

Trzymam kciuki za wszystkie mamy które mają dziś wizyty i czekam na dobre wieści ! Ja siedzę w pracy i juz nie mogę się doczekać kiedy pójdę na L4 i odpocznie od tego wszyskiego. Ten tydzień muszę jeszcze przemeczyc... dziewczyny a jak jest z Wami pracujecie? Czy już na zwolnieniach? Mój lekarz na ostatniej wizycie niechciał wypuścić mnie bez L4, ale to nie ze wzgledu ma jakieś problemy on ogólnie uważa ze kobieta w ciąży powinna odpoczywać i poświęcić czas dla siebie a napracować się jeszcze zdąży. Obiecałam ze do 20.04 zjawie się po zwolnionko i juz nie mogę się doczekać :).
A ja nie chce sc na l4 A lekarz mnie prawie zmusza dziś się z nim poklocilam A jak wyszłam to poplakalam ;-( na 99% muszę zmienić lekarza bo to już 3 raz nic nie robi tylko straszy i santazuje ja rozumiem że jestem w ciąży ale nie rozumiem że trzech lekarzy nie widzi wskazań do leżenia A on mi jazdy robi jak by mi na dziecku nie zależało. Normalnie gorzej mnie dziś zdenerwował niż tydzień w pracy. Nawet dzidziusoa mi nie zmierzył i zamiast próbować płeć rozpoznać to pyta co mi powiedział ba prenatalnych ale mu nie powiedziałam więc on też nic nie powiedział gbur.

A ja nie chce sc na l4 A lekarz mnie prawie zmusza dziś się z nim poklocilam A jak wyszłam to poplakalam ;-( na 99% muszę zmienić lekarza bo to już 3 raz nic nie robi tylko straszy i santazuje ja rozumiem że jestem w ciąży ale nie rozumiem że trzech lekarzy nie widzi wskazań do leżenia A on mi jazdy robi jak by mi na dziecku nie zależało. Normalnie gorzej mnie dziś zdenerwował niż tydzień w pracy. Nawet dzidziusoa mi nie zmierzył i zamiast próbować płeć rozpoznać to pyta co mi powiedział ba prenatalnych ale mu nie powiedziałam więc on też nic nie powiedział gbur.
Masakra! Olej typa, łaski Ci nie robi, że traktuje Cię po ludzku! A nerwów na pewno nie potrzebujesz.

reklama
Do góry