reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Cześć wszystkim.
Nadrobilam wasze opowieści.
Ja wczoraj znowu miałam migrene, do tego ten upał chyba ją nasilil. Wzięłam paracetamol. Dzisiaj byłam u położnej o powiedziela żeby dużo pić ale ja już pije 2litry wody dziennie :/ zakupiłam krem mineralny na słońce bo słyszałam i pisaliście że trzeba uważać bo robią się plamy. Wizyta dopiero 17go więc jeszcze tydzień. Mam nadzieję że wszystko będzie ok.
Dostałam za to już wpis do karty o wskazaniu do CC. Więc wszystko jasne.

Pozdrawiam gorąco.

reklama
Dziewczyny ale mam akcję. Na sutkach mam suchą skórę aż zaczęła się łuszczyć. Oczywiście brodawki zrobiły się ciemne wręcz brązowe mocno ale, że sucha skóra...
No nic posmarowałam oliwką :-D

Starsi bo tam ta prawdziwa Warszawa mieszka.
Kamienice cudne ! Zieleń
Ale jak mąż daleko to trzeba zrobić zmiany bo później z brzuszkiem i Dzidzią to byłoby Ci ciężko samej. Jesteśmy prawie sąsiadki więc jakbyś czegoś potrzebowała to ... Dawaj znać :-)

DziękI! I oczywiście vice versa ;)
A co do przeprowadzki to trzeba się zebrać, ale ciężko Nam to idzie. Musimy rozważyć albo kupno swojego, albo wynajem. Chociaż z tym drugim jest dość spory problem w tamtych okolicach. Nie jak w Warszawie, ze mieszkanie na mieszkaniu...

DziękI! I oczywiście vice versa ;)
A co do przeprowadzki to trzeba się zebrać, ale ciężko Nam to idzie. Musimy rozważyć albo kupno swojego, albo wynajem. Chociaż z tym drugim jest dość spory problem w tamtych okolicach. Nie jak w Warszawie, ze mieszkanie na mieszkaniu...

Hmm a to już będzie takie Wasze miejsce docelowe? :-)

Dzidzia wszystkie organy ma na miejscu, raczki nozki też..ma ponad 6 cm... i tyle zapamietalam..bo wszystko trwalo z 3 minuty.... jakies parametry skrótami mowil druga Pani to notowala.... caly obraz bedzie jak wyniki krwi przyjda jeszcze.... serduszko ladnie bilo..a na monitorze widzialam pieknego dzidziuśia.... nie wierze ze to sie dzieje...ze tak szybko
.. dostalam zdjecie w 3d..ale nie podoba mi sie..na szybko..byle jak i nic nie widac na nim..jest jakis twór :) usg byloby ladniejsze...
W srode mam wizyte prywatna..i tam wizyta potrwa ok 20~30 minut..dokladnie opowiwda co jak i jaki ma wymiar.... sam sobie sprawdza czy wszystko okey....i pewnie plec poda... bo prenatalne na nfz..to ida na ilosc pacjentek i na szybkosc... a nie na jakosc.... no ale za darmo
Plci sie nie dowiedzialam..zbyl mnie tekstem, ze teraz to wrozenie z fusow...to co tam teraz jest..jakos to fachowo nazwal ..moze sie przekształcić w oba kierunki..ale mysle ze prywatny mi cos obstawi..
Najwazniejsze ze cukrzycy nie mam i badania w normie...
Dzieci spia a ja padam..

reklama
Obaj synowie siusiaki byly widoczne na zdjeciach od razu.... w 12 tc.. nie bylo wątpliwości... a teraz mam 13 tc i 2 dni...i kompletnie w zadnym kierunku nie obstawil..choc dopytalam....ehhh na szczescie tylko 1.5 dnia zostalo..... :) bo skoro dzieci spia to juz ten dzien sie skonczyl i go nie licze :)

Do góry