reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Dzień dobry wszystkim:)
ja też siedzę na l4, już od 6 tygodnia. Z powodu krwiaka i mimo, że go już nie ma, to brzuch mnie boli jak się bardziej poruszam i coś porobię, więc zwolnienia ciąg dalszy. Na początku było mi ciężko się tak przestawić, zwłaszcza że myślałam, że ta ciąża będzie tak samo bezproblemowa jak pierwsza i że do końca roku szkolnego (jestem nauczycielem) sobie spokojnie popracuję. Ale teraz doszłam do wniosku, że dobrze mi tak jak jest. Bez stresu, ciągłego sprawdzania wypracowań, kartkowek, sprawdzianów, telefonów od rodziców, pretensji wychowanków, że coś jest nie po ich myśli itd. Lubię swoją pracę, ale jeszcze się nie nauczyłam nią nie przejmować i nie umiem oddzielić pracy od domu.
Dzisiaj mam nasilone bóle po lewej stronie dołu brzucha:/ więc znów odpoczywam.
Powodzenia na wizytach:)

reklama
Aga 10-2018 a w jakiej dzielnicy mieszkasz? Bo jak pamiętam to pisałaś ze prenatalne w boramed miałaś. Tyle czy na Ursynowie czy na goclawiu? Ja w wawrze mieszkam i tak jak pisałam na NFZ okazało się że nie miał sprzętu a u tego lekarza prywatnie to za tydzień więc też poszłam do boramed :)

Mąż jest z pod Warszawy. Ja z woj. Opolskiego ale przeprowadziliśmy się z mama i rodzenstem do Warszawy jak mialam13 lat. Lubię Warszawę. Tu wszystko jest pod ręką. Dla dziewczyny z małego miasta to wygoda i to docenia ze na zajęcia nie musi wyjeżdżać o 5. Tylko wstaje o 6 dopiero. Całe życie w wawrse ale tu jak Wieś albo małe miasteczko. Lubię tu mieszkać ale mąż tak średnio. Na razie wynajmujemy ale chcemy kupić coś pod Warszawą np. W Tarczynie zanim urodze by być w końcu na swoim
tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

Wizyta NFZ 26.04

Na swoim to jednak na swoim... mozesz inwestowac w mieszkanie bo Twoje... mnie komary zawsze wkurzaly.... ale komus nie zamontuje ram z moskitiera.... etc... i dostosowac bez pytan mozna mieszkanie pod swoje potrzeby... tak by bylo wygodnie :)

Powodzenoa w urzadzaniu.bo to tez spory wysilek

U mnie opóźnienie...bo na nfz prenatalne :)

Weszla Pani z 13.00

A na moja godzine 13.30..jest oprocz mnie druga pacjentka :)

Pobrali krew do prenatalnych... wiec dzisbdrugi raz wypompowywali krew. :(

Mialam Wam pisac dziewczyny ze polecam wam bezplatne spotkanie Bezpieczny Maluch sa w calej Polsce. My dowiedzilismy sie o nim w koncowce pierwszej ciazy ale udalo nam sie isc. Oby wiedza jak ratowac zycie i zdrowie maluszka nie byla Wam potrzebna ale my dzieki temu szkoleniu ocalilismy naszego 3 tyg syna gdy sie zakrztusil zanim przyjachala karteka, dlatego kazdemu polecam, mozna dowiedziec sie duzo przydatnych rzeczy [emoji106]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja od początku na l4 , głównie ze względu na prace, kontakt z krwią, bakteriami, menelstwem , promienie X itd ;)

Do góry