reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Fajny pomysł :D

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
No u nas akurat nie będzie wielkiej różnicy finansowej więc się opłaca, jakby była przepaść to pewnie byśmy nie brali tego pod uwagę. Ja to jeszcze mam tu mamę na emeryturze, ciocie na emeryturze, siostrę na rencie, także potencjalnych opiekunów bez liku :D

3jgxikgnv87dhgfb.png

reklama
Ja zamierzam dzisiaj już poprosić o L4. Już trochę za ciężko tak dojeżdżać a w domu jeszcze po południu 1.5 roczniak ;)
Mój mąż marzy o domku na wsi ale chyba nie będzie nam to dane, przynajmniej w najbliższym czasie.

Czesc Dziewczyny ale dzis pieknie. My mieszkamy na wsi ale w bloku na malym osiedlu. Jest sporo dzieci takze corcia ma sie z kim bawic a i maluch bedzie mial bo jak sie cieplo zrobilo i kobitki kurtki pozrzucaly to brzuchy juz spore widac.

@Szalona 29 to dobrze ze nie masz cukrzycy. Ja w srode jade na obciazenie glukoza zobaczymy co mi wyjdzie.

Ja zamierzam dzisiaj już poprosić o L4. Już trochę za ciężko tak dojeżdżać a w domu jeszcze po południu 1.5 roczniak ;)
Mój mąż marzy o domku na wsi ale chyba nie będzie nam to dane, przynajmniej w najbliższym czasie.
Mi też po 8 h siedzenia i grzebania w papierach jest ciężko :/ tylko u mnie w pracy jeszcze nic nie wiedzą. Nam też marzy się mały domek tak do 100 m2 może kiedyś uda się spełnić to marzenie :)

Hej dziewczyny, ja ciagle pracuje, w sumie dobrze się czuje, ale z takie dwa tyg wolnego przed weekendem majowym by się przydały- mamy komunie córki, wiec zjada się goście i będzie sporo roboty. 18.04 mam wizytę u mojego giną wiec zobaczymy. My póki co mieszkamy w czwórkę w trzech pokojach, przy czym dzieciaki maja swoje a my w salonie śpimy. W przyszłym roku planujemy przeprowadzić się do większego domu - właśnie na wsi pod samym lasem, już nie możemy się doczekac[emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tak Warszawa. Wawer. :) też byłam na goclawiu w boramed. Na placu szembeka przez 3lata siebprzesiadalam aby do lo dojechać :)znam te okolice i mi się podobają. Na szaserow bylam raz jak nie umiałam gorączki zbić przez miesiąc. Podpórki mnie pod kroplowke i dali silne leki. Nie mogłam tam narzekać na opiekę. Ale nie znam od strony ginekologicznej i polozniczej. Ja rodzilam w praskim (mój lekarz tam pracuje) i jeśli nie bede miała cukrzycy i nadciśnienia to ponownie zamierzam tam rodzic :)

Ogólnie to można się umówić na jakieś spotkanie mam z Warszawy czy cos. spacer po parku :) zanim nie będzie upałów i nie będziemy się "turlac"

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

Wizyta NFZ 26.04

Ooo super :-) jestem za zwołaniem zlotu warszawskich Mam :-))) kto dołącza?

My mieszkamy w samym centrum miasta i jest nam super wygodnie latwy dojazd nie stoimy w korkach wszystko po reka, jestesmy na etapie konczenia domu ale jeszcze to potrwa z 2 lata, wiec narazie bedziemy we 4 a mamy jedna sypialnie ale jakos damy rady. Mi bardzo zalezy zeby dzieci mialy kawalek zieleni przed domem do zabawy i wlasne pokoje ale z towarzystwem dzieci do zabawy bedzie ciezko wiec zawsze jest cos za cos

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry