reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Jeszcze nic nie kupiłam maleństwu, ale nauczona doświadczeniem zamierzam w śierpniu najpóźniej mieć już większość rzeczy. Z córką w 33 tygodniu trafiłam do szpitala i to mąż większość rzeczy musiał kupować, składał łóżeczko itp. Niby wszystko było już wybrane, ale np kombinezon małej kupił który mi się nie podobał.

To prawda - przezorny zawsze ubezpieczony. Między 20 a 30 tygodniem zamierzam się wyrobić ze wszystkim :)

p19ucsqv9zf9v2yk.png

reklama
Ja niestety muszę kupować wszystko od podstaw i właśnie strasznie spodobały mi się wózki Mutsy , szczególnie starszy model Rider Urban. Czytałam gdzieś że ma niestety mała gondole i koszyk . Możesz coś więcej napisać o wadach tego wózka Mutsy Evo?

Ja mam Mutsy igo i jestesmy suuuuper zadowoleni, lekki zwrotny i jeden z nielicznych na rynku ktory po zlozeniu zajmuje bardzo malo miejsca. Gondolka jest styropianowa bardzo lekka, material latwy do czyszczenia [emoji106] teraz oczywiscie korzystamy z spacerowki syn ma rok a rozmiar ubran 92 wiec wielki chlop a widze ze jeszcze bedzie sie dlugo miescil.
Wozek kupowalismy jak bylam w 8 mies ciazy czyli na finishu :)
A teraz niezaleznie od plci nie kupuje nic najwyzej bedzie dziewczynka ala boyfriend look [emoji23]

1523029901-d86bbd1f4d4092bf-aaaaaa.jpeg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jeszcze nic nie kupiłam maleństwu, ale nauczona doświadczeniem zamierzam w śierpniu najpóźniej mieć już większość rzeczy. Z córką w 33 tygodniu trafiłam do szpitala i to mąż większość rzeczy musiał kupować, składał łóżeczko itp. Niby wszystko było już wybrane, ale np kombinezon małej kupił który mi się nie podobał.
To u mnie jakby Mąż miał kupowac np kombinezon i inne takie, to pewnie co chwila dostawałabym mmsa, które ma wybrać :D
Ja też się wstrzymuję chwilowo z kupnem. A do kiedy to się okaże ;)

Z corka mielismy problem z zakupem lozeczka (a wlasciwie dostawki) - dzwoniłam do samego producenta, zeby upewnic sie, czy uruchomia linie. Po ponad miesiącu przyjechalo, stalo w kartonie kilka dni i nagle trafilam do szpitala. Maz wrocil do domu i pisze mi: "skrecamy lozeczko, zeby odsmierdlo, ale moim zdaniem dzisiaj nie urodzisz". A ja juz od godziny mialam córeczkę przy piersi :)

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

To u mnie jakby Mąż miał kupowac np kombinezon i inne takie, to pewnie co chwila dostawałabym mmsa, które ma wybrać :D
Ja też się wstrzymuję chwilowo z kupnem. A do kiedy to się okaże ;)

Ja mam Mutsy igo i jestesmy suuuuper zadowoleni, lekki zwrotny i jeden z nielicznych na rynku ktory po zlozeniu zajmuje bardzo malo miejsca. Gondolka jest styropianowa bardzo lekka, material latwy do czyszczenia [emoji106] teraz oczywiscie korzystamy z spacerowki syn ma rok a rozmiar ubran 92 wiec wielki chlop a widze ze jeszcze bedzie sie dlugo miescil.
Wozek kupowalismy jak bylam w 8 mies ciazy czyli na finishu :)
A teraz niezaleznie od plci nie kupuje nic najwyzej bedzie dziewczynka ala boyfriend look [emoji23]

1523029901-d86bbd1f4d4092bf-aaaaaa.jpeg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wow ..wygląd ma bomba!!!! A czy faktycznie gondola w nim jest mała? Czytałam kilka opinii że dla dzieci urodzonych na zimę jest za mała, jeśli takie dziecko ubierze się w kombinezon i do tego jeszcze fusak?

Nooo torturuj mnie dalej!!! [emoji14] A ja taka winiara zawsze byłam :D Aż się przez jakiś czas zastanawiałam czy by nie kupić tych bezalkoholowych, żeby jakieś placebo było ;)
Polecam w żabce jest wino natureo czy jakoś tak 29.99 0% jest pyszne 8 smakuje jak prawdziwe polwytrawne ale delikatnie winko mniam mniam.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry