reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Jeszcze nic nie kupiłam maleństwu, ale nauczona doświadczeniem zamierzam w śierpniu najpóźniej mieć już większość rzeczy. Z córką w 33 tygodniu trafiłam do szpitala i to mąż większość rzeczy musiał kupować, składał łóżeczko itp. Niby wszystko było już wybrane, ale np kombinezon małej kupił który mi się nie podobał.

To prawda - przezorny zawsze ubezpieczony. Między 20 a 30 tygodniem zamierzam się wyrobić ze wszystkim :)

p19ucsqv9zf9v2yk.png

reklama
Ja niestety muszę kupować wszystko od podstaw i właśnie strasznie spodobały mi się wózki Mutsy , szczególnie starszy model Rider Urban. Czytałam gdzieś że ma niestety mała gondole i koszyk . Możesz coś więcej napisać o wadach tego wózka Mutsy Evo?

Ja mam Mutsy igo i jestesmy suuuuper zadowoleni, lekki zwrotny i jeden z nielicznych na rynku ktory po zlozeniu zajmuje bardzo malo miejsca. Gondolka jest styropianowa bardzo lekka, material latwy do czyszczenia [emoji106] teraz oczywiscie korzystamy z spacerowki syn ma rok a rozmiar ubran 92 wiec wielki chlop a widze ze jeszcze bedzie sie dlugo miescil.
Wozek kupowalismy jak bylam w 8 mies ciazy czyli na finishu :)
A teraz niezaleznie od plci nie kupuje nic najwyzej bedzie dziewczynka ala boyfriend look [emoji23]

1523029901-d86bbd1f4d4092bf-aaaaaa.jpeg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jeszcze nic nie kupiłam maleństwu, ale nauczona doświadczeniem zamierzam w śierpniu najpóźniej mieć już większość rzeczy. Z córką w 33 tygodniu trafiłam do szpitala i to mąż większość rzeczy musiał kupować, składał łóżeczko itp. Niby wszystko było już wybrane, ale np kombinezon małej kupił który mi się nie podobał.
To u mnie jakby Mąż miał kupowac np kombinezon i inne takie, to pewnie co chwila dostawałabym mmsa, które ma wybrać :D
Ja też się wstrzymuję chwilowo z kupnem. A do kiedy to się okaże ;)

Z corka mielismy problem z zakupem lozeczka (a wlasciwie dostawki) - dzwoniłam do samego producenta, zeby upewnic sie, czy uruchomia linie. Po ponad miesiącu przyjechalo, stalo w kartonie kilka dni i nagle trafilam do szpitala. Maz wrocil do domu i pisze mi: "skrecamy lozeczko, zeby odsmierdlo, ale moim zdaniem dzisiaj nie urodzisz". A ja juz od godziny mialam córeczkę przy piersi :)

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

To u mnie jakby Mąż miał kupowac np kombinezon i inne takie, to pewnie co chwila dostawałabym mmsa, które ma wybrać :D
Ja też się wstrzymuję chwilowo z kupnem. A do kiedy to się okaże ;)

Ja mam Mutsy igo i jestesmy suuuuper zadowoleni, lekki zwrotny i jeden z nielicznych na rynku ktory po zlozeniu zajmuje bardzo malo miejsca. Gondolka jest styropianowa bardzo lekka, material latwy do czyszczenia [emoji106] teraz oczywiscie korzystamy z spacerowki syn ma rok a rozmiar ubran 92 wiec wielki chlop a widze ze jeszcze bedzie sie dlugo miescil.
Wozek kupowalismy jak bylam w 8 mies ciazy czyli na finishu :)
A teraz niezaleznie od plci nie kupuje nic najwyzej bedzie dziewczynka ala boyfriend look [emoji23]

1523029901-d86bbd1f4d4092bf-aaaaaa.jpeg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wow ..wygląd ma bomba!!!! A czy faktycznie gondola w nim jest mała? Czytałam kilka opinii że dla dzieci urodzonych na zimę jest za mała, jeśli takie dziecko ubierze się w kombinezon i do tego jeszcze fusak?

Nooo torturuj mnie dalej!!! [emoji14] A ja taka winiara zawsze byłam :D Aż się przez jakiś czas zastanawiałam czy by nie kupić tych bezalkoholowych, żeby jakieś placebo było ;)
Polecam w żabce jest wino natureo czy jakoś tak 29.99 0% jest pyszne 8 smakuje jak prawdziwe polwytrawne ale delikatnie winko mniam mniam.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry