reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja wino mialam w ustach ostatnio 2,5 roku temu i nie tesknie! W ciazy z corka strasznie mialam ochote na cydr, ale okazlo sie, ze sok jablkowy z wodą gazowana wystarczy ;)

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Coś czuję, że i ja zagustuję w soku jabłkowym z wodą lekkogazowaną [emoji16]

l22nvcqgtbqhny14.png

2nn33e3kj29kngoz.png

reklama
Ja wino mialam w ustach ostatnio 2,5 roku temu i nie tesknie! W ciazy z corka strasznie mialam ochote na cydr, ale okazlo sie, ze sok jablkowy z wodą gazowana wystarczy [emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale super pomysł! Ja się zapijałam warka zero % do grilla [emoji6]

Aaa i piccolo brzoskwiniowe to mój ciążowy nałóg. Od września 2013 jestem ciagle albo w ciąży albo karmię, wiec trzeba sobie jakoś radzić [emoji6]

Witam wszystkie nowe przyszłe mamy, byłam dzisiaj na zakupach i kupiłam sobie super wygodne spodnie a la legginsy. I sukienkę w kwiaty z mega przyjemnego materiału, myślę, ze będzie rozwojowa [emoji6] na lato styknie...

Natchnięta waszymi rozmowami o mięśniach kegla ściągnęłam apkę Magic Kegel [emoji6] na razie daję radę...

Pół nocy nie mogłam spać, siku co 2h. Teraz muli tak, ze chyba kawę sobie zrobię...

Ooo i ja sobie kupiłam leginsy w hm ciążowe i są mega wygodne i bardzo polecam :-)
Ja kawę pije tylko bezkofeinową czasami i czasami jak robię Ukochanemu to siorbnę łyczka no może dwa.
Jeśli chodzi o papierosy to nie palę A alkohol w ciąży uważam za największe zło więc nawet ust nie zamocze i ostatnio nawet batona Pawełka nie zjadłam bo ma alkohol także to kwestia głowy i już.
Jestem i odpowiedzialna już za życie Dzidziusia i moje przyjemności muszą zaczekać.

Cześć wszystkim :) czytam Was od pierwszego posta. Coś o mnie: jestem już mamą wspaniałej dziewczynki która w październiku skończy 4 latka. Tak więc to moja druga ciąża. Termin z om 11.10. Dzis mialam badania prenatalne i dzięki Bogu wszystko jest dobrze :). Gdy puścił mnie stres zjadłam sledzie z bułą i poprawiłam pomidorami ze śmietaną też z bułą i aktualnie leże i umieram z przejedzenia :-D życzę Wam wszystkim wspaniałego dnia :)

Cześć :-) fajnie, że nas coraz więcej. Gratuluję terminu i jak mówisz podwójnie październikowego bo i Córcia z października.
Ja właśnie idę nastawić kluski śląskie i karkówkę :-D

Cześć :-) fajnie, że nas coraz więcej. Gratuluję terminu i jak mówisz podwójnie październikowego bo i Córcia z października.
Ja właśnie idę nastawić kluski śląskie i karkówkę :-D
Jezu... Kluski śląskie... :D się poslinilam [emoji14]
Ja planuję trasę po górach na niedzielę. Muszę przystopowac, bo raz, że ciąża, dwa, że córka chce iść ze mną :) więc moje 'normalne' trasy 20km + raczej nie wchodzą w grę :D

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Ja kocham kawę szczególnie świeżo mielona z ekspresu. Normalnie piję jedna, dwie dziennie. W poprzednich ciążach robiłam i wypisałam Max kilka łyków bo smak był jakby kwaśny. Ale w tej ciąży jakoś dziwnie ostatnio wypiłam cała kawkę w niedziele i mi smakowała. Może dzisiaj tez podejdzie [emoji6]

A ja mam młynek i miele ręcznie ziarnistą. Super sprawa i aromat mega. Taka tania wersja . Młynek na targu 25 zł i służy na lata A kawa ziarnista lepsza i odczucia jak z najlepszego ekspresu. Choć ekspres też super sprawa.
Nie nie nie ... nie zrobię sobie kawy :-D

Bij...sama teraz zapomnieć nie mogę o tych serach i winie,takim lekko schlodzonym,białym najlepiej:cool2:

Też mam właśnie niskie,ale jak mi spada do poziomu jak Twoje to ani ręką ani nogą.
Z cukrem mam podobnie,moj standard to 39:-D ale taka chyba moja 'uroda'

Dziewczyny,kupilyscie już coś dla swoich maluszków?
Ja kupiłam już wózek :-p wiem że wcześnie, ale nie mogłam się oprzeć. Jeśli chodzi o ubranka to mam dużo po córeczce uniwersalnych. Szkoda było mi oddać i w końcu się doczekały :biggrin2:

reklama
A ja mam młynek i miele ręcznie ziarnistą. Super sprawa i aromat mega. Taka tania wersja . Młynek na targu 25 zł i służy na lata A kawa ziarnista lepsza i odczucia jak z najlepszego ekspresu. Choć ekspres też super sprawa.
Nie nie nie ... nie zrobię sobie kawy :-D

Ale jedna kawa dziennie nawet w poradnikach ciążowych jest polecana przy niskim ciśnieniu [emoji6] jak nie miałam ekspresu korzystałam z kawiarki i spieniacza do mleka ręcznego [emoji7] mmm.... idę zrobić kawę [emoji23]

Do góry