Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też Ci zleci do 15 [emoji5]. Ja mam jeszcze popołudniu wizytę u swojego gina. Ja teraz chyba zrobię te badania pappa skuli tej cukrzycy i nastraszenia mnie że z dzieckiem będzie źle. Muszę zaznaczyć że mój gin mnie nie straszy tylko Pani dietetyk twierdzi że NAPEWNO z dzieckiem jest coś nie tak.
Mi ruszylo po kiwi, chyba nawet Ty polecalasHej dziewczyny. Trzymam kciuki za Wasze wizyty. Ja nadal przegrywam walke z [emoji90] ehhh no coz, moze w koncu kiedys cos sie ruszy. Moja wizyta w poniedziałek, to bedzie 13+6tc [emoji846][emoji173]
Wizyta nfz 9 kwietnia [emoji173]
Wizyta prywatna 19 kwietnia [emoji173]
Dzień Dobry! Ja dziś zaczynam 13tc <3 prenatalne jutro choć zadzwonię dziś i się upewnie, bo na kartce mam zapisane że to dziś... ale pamietam dokkładnei jak mówiła ze lekarz przyjmuje tylko w piatki
u nas dziś piekny słoneczny dzień!
Mi ruszylo po kiwi, chyba nawet Ty polecalas