reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Trzymam kciuki :) :) :)
Ja o 15tej....plus pewnie opóźnienie jak zwykle :/
No ale dobrze, że to już dzisiaj :)
Z krwi Pappy nie robię żeby nie ześwirować...chyba, że na dzisiejszym usg coś go zaniepokoi.

usg 5.04 :)
Też Ci zleci do 15 [emoji5]. Ja mam jeszcze popołudniu wizytę u swojego gina. Ja teraz chyba zrobię te badania pappa skuli tej cukrzycy i nastraszenia mnie że z dzieckiem będzie źle. Muszę zaznaczyć że mój gin mnie nie straszy tylko Pani dietetyk twierdzi że NAPEWNO z dzieckiem jest coś nie tak.

Trzymam dziś kciuki za wszystkie wizytujace mamusie [emoji5]. Czekamy na wieści.

rr7luqh.png

Mi jak było źle już tylko lactulosum pomagało. Piłam przez kilka dni, jelita zaczęły normalnie pracować i co najlepsze w końcu zniknęły cholerne hemoroidy :D

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

reklama
Mi ta ciaza też leci bardzo szybko. O wiele szybciej niż pierwsza. Może dlatego, że dużo na głowie, córka bardzo absorbująca i problemów też więcej.

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Do góry