reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Kiwi ale zjadłam dziś 2 i nic;-(

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jem ciagle i nic [emoji20]

p19u9jcgp0rsz4z5.png

Wizyta nfz 9 kwietnia [emoji173]
Wizyta prywatna 19 kwietnia [emoji173]

reklama
Ojj zjadlabym sliwki ale takie normalne nie suszone [emoji43][emoji7][emoji173]

p19u9jcgp0rsz4z5.png

Wizyta nfz 9 kwietnia [emoji173]
Wizyta prywatna 19 kwietnia [emoji173]

reklama
ja mysle, ze jeszcze kilka z nas sie wykruszy i kilka moze fajnych osob przyjsc, my mialysmy zamknieta i fajnie sie sprawdziala a potem jakos na fb przeslo, do tej pory mamy kontakt, tylko, ze jak ktos nie pisze, to niestety wywalamy. Bo jednak na samym poczatku byl tlum, a zostala garstka.
U nas na wrześniówkach podobnie, wszystkie chętnie dziewczyny dołączone były do grupy zamkniętej, ale jak nie odzywały się długi czas (typu miesiąc czy więcej, a nie np 3 dni [emoji6]), to po kilku uprzedzeniach i dalszym braku kontaktu też usuwałyśmy. Z mniej więcej 35-40 osób od dłuższego czasu jest nas ok 25. I grupa sprawdza się naprawdę super, zostały w niej te dziewczyny, które faktycznie się udzielają i chcą mieć ze sobą kontakt [emoji4]

l22nvcqgtbqhny14.png

2nn33e3kj29kngoz.png

Do góry