Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem za zamknięciem. Jutro zagłosuje. A tak odbiegając to mam pytanie, co najlepsze na zaparcia?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Duzo wygodniejsza!Dziewczyny a z ciekawosci czy apki sa wygodniejsze w korzystniu?
Ja to mam 10 stron otwartych na przegladarce w telefonie.....i tylko odswiezam...
Ja sie podepne pod pytanie, bo tez mam problemJa jestem za zamknięciem. Jutro zagłosuje. A tak odbiegając to mam pytanie, co najlepsze na zaparcia?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kiwi ale zjadłam dziś 2 i nic;-(Duzo wygodniejsza! Ja sie podepne pod pytanie, bo tez mam problem
I ja tez [emoji20][emoji20]Duzo wygodniejsza! Ja sie podepne pod pytanie, bo tez mam problem
W aplikacji nie ma ;( mnie jest to obojętne.Przewin na sama górę te nasze wpisy...
Jest tytul duzymi literami
Październikowe mamy 2018
I pod spodem jest ankieta z pytaniemczy checie miec grupe zamknieta..?