Aga10_2018
Fanka BB :)
ja mysle, ze jeszcze kilka z nas sie wykruszy i kilka moze fajnych osob przyjsc, my mialysmy zamknieta i fajnie sie sprawdziala a potem jakos na fb przeslo, do tej pory mamy kontakt, tylko, ze jak ktos nie pisze, to niestety wywalamy. Bo jednak na samym poczatku byl tlum, a zostala garstka.
Nie rozumiem jak można narzucać i określać zachowania na ogólnopolskim, anonimowym i OGÓLNODOSTĘPNYM forum ? Odechciewa się pisać.
Nie bawiłabym się w proroków i nie pisała co ja miałam a czego nie.
Teraz może być zupełnie inaczej.
1 trymestr jeszcze się nie skończył.
Ile osób tyle charakterów.
Jedna pisze dużo postów, inna wcale i tylko relaks, wiedzę i zabawę ma poprzez czytanie.
Zamykanie forum na inne, nowe osoby tylko dlatego, że ktoś ma inny charakter bo chce wrzucić zdjęcia swojej męża, pociechy, itd. moim zdaniem MIJA się z ideą tego forum.
Nie stworzymy bliskości poprzez zakazy, nakazy i większość.
To jest MOJE zdanie i zawsze mogę się oczywiście WYKRUSZYĆ.
Czasem najwartościowsze osoby to te, które niewiele mówią ;-) Może być tak, że za miesiąc, dwa dołączy osoba, z którą zżyjesz się najbardziej.
Jestem przeciwna tworzeniu grupy zamkniętej.
Byłyscie OTWARTE i tak Was znalazłam.
I jeszcze pomyślałam o Matce, która być może byłaby październikową Mamą ale poroniła.
Jest ciekawa co u nas i sobie nas czyta.
Jednak ból nie pozwala jej na odezwanie się i nie jest na tyle odważna.. może będzie Mamą za parę miesięcy i się nam pochwali.
Ostatnia edycja: