reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Dla mnie fb jest bardziej intuicyjne i wygodniej mi się korzysta niż z bb. Z mamami z poprzednich ciąż często się spotykamy, wyjeżdżamy razem na wakacje czy robimy zjazdy. Mam nadzieję, że i w tej grupie uda nam się kiedyś spotkać ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: Co wie o mnie Facebook? Ściągnąłem dane i zdrętwiałem. Kasuję aplikację, która czyta nawet moje SMS-y

Takich artykułów o wyłudzeniu naszych danych osobowych jest dużo dużo więcej.
Radzę przeczytać do końca. [emoji4]
Nie mam fb jako aplikacji w telefonie. Używam go tylko przez przeglądarkę. Nie wchodzę w rzadne testy. Po prostu uważam. Fb to w brew pozorom naprawdę niebezpieczne miescje.
Niestety zdajeje sobie sprawę, że dla wielu z Was to co piszę to głupota.
Na szczęście mamy wybór...i to jest najważniejsze. [emoji4]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dla mnie fb jest bardziej intuicyjne i wygodniej mi się korzysta niż z bb. Z mamami z poprzednich ciąż często się spotykamy, wyjeżdżamy razem na wakacje czy robimy zjazdy. Mam nadzieję, że i w tej grupie uda nam się kiedyś spotkać ;)

A w czym przeszkadza forum na bb?
Też mam przyjaźnie z przed 9 lat też się spotykamy i mamy kontakt [emoji4]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Póki co na FB i tak się niewiele dzieje. Mu się w tapatalku wygodnie bb czyta, powiadomienia przychodzą, jedyny minus, z nie widzę niektórych suwaczkow :)

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Póki co na FB i tak się niewiele dzieje. Mu się w tapatalku wygodnie bb czyta, powiadomienia przychodzą, jedyny minus, z nie widzę niektórych suwaczkow :)

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Ja czytam na osobnej aplikacji bb i tez jest super wygodnie ;)

oar8flw178dnjg4g.png

Też uważam, że tapatalk to fajne rozwiązanie [emoji4]
I popieram również Okruszek.Emi w temacie zamkniętego wątku na bb. Mamy takie zamknięte forum z wrześniówkami 2016 i super się sprawdza, przynajmniej możemy pogadać bardziej prywatnie, wrzucić zdjęcia swoje, dzieci czy całej rodzinki [emoji6] i nikt z zewnątrz tego nie czyta i nie widzi. I też trzymamy się już ponad 2 lata, dziewczyny są super i mam nadzieję, że kontakt będziemy miały jeszcze przez wieeeeele wiele lat [emoji4]

l22nvcqgtbqhny14.png

2nn33e3kj29kngoz.png

reklama
Do góry