reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Tak, pierwsza :) staraliśmy się 7 miesięcy. Okazało się, ze niestety mam niedoczynność tarczycy i za wysoki poziom prolaktyny - przez to miałam problemy z miesiączka. Ale 1,5 miesiąca na lekach, dieta i jak widać się udało! Strasznie się cieszę :) do lekarza umówiłam się na 1 lutego, mam nadzieje ze wszystko będzie ok...

reklama
Też mam 37 st. Ale nie biorę tego za objaw ciąży - przynajmniej u mnie bo tak też miałam miesiąc wcześniej .

Ja w pierwszej ciazy dzien przed @ mialam 37,1
W drugiej ciazy organizm mial juz przetarte szlaki i 3 dni przed @ mialam 37,2
Ja na to uwage zwrocilam bo nie mam tak co miesiąc

Lulcia 23
Gratulacje ,!!!!! :)

Z tą temp.to czytalam ze jak utrzymuje sie wysoka powyzej 16 dni to prawdopodobnie ciaza... ja w tej fazie cyklu mam te 37st a dzien przed @ albo w dzien @ spada :-( twoje obserwacje potwierdzalyby to ze musi utrzymywać sie wysoko i nie spadac przed @

Z tą temp.to czytalam ze jak utrzymuje sie wysoka powyzej 16 dni to prawdopodobnie ciaza... ja w tej fazie cyklu mam te 37st a dzien przed @ albo w dzien @ spada :-( twoje obserwacje potwierdzalyby to ze musi utrzymywać sie wysoko i nie spadac przed @
16 dni... to ja predzej testować będę :)
Ja co miesiąc może mam wyźsza... ale nie 37,0 ~ 37,1

Lulcia23 to jestesmy juz dwie na 5.10:)
Gratulujemy z moim fasolem:)
My na pierwsza wizyte 21 lutego:)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

18dc.. i 10 dni do @
Mam skok temp 37,1... bole podbrzusza i po owulacji zamiast byc sucho to nadal jest śluz..duuuzo mniej ale jest

A wy dziewczyny jakies zmiany obserwujecie ??
Ja tez wlansie czuje takie mokro... też zawsze przed @ mialam suchość aż czułam jak bym się obcierala o coś a tutaj teraz muszę wkładkę nosić. Boże można zwariowac od tego wszystkiego

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny.. To i ja się ujawnię wczoraj okazało się, ze najprawdopodobniej będę październikowa mamuśka wczorajsza 2 kreska była słabo widoczna wiec dzis powtórzyłam test i JEST. Z terminu miesiączki wychodzi, że termin porodu przypadnie na 5 października
Super Gratulacje :)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry