reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Dziękujemy! ❤️ Krasnal77 I również gratulujemy!! :)
Ja niestety muszę tak wcześnie iść bo nie wiem co z tabletkami na tarczyce, czy nie będzie trzeba zwiększyć dawki. :)

reklama
Mam pytanko ;-) testowalas w dniu @ czy przed terminem @ byly juz pozytywne?
1 ciąża
Testowalam 1 dzien przed@ ( w dzien kobiet, wiec dokladnie pamietam) i byly 2 kreski

Potem w dniu @ wyszly 2 kreski ale ciąża stracona

2 ciąża
1 dzien przed test negatywny
w dniu @ negatywny
1 dzien po @ slabiutenska... chyba tylko ja ja widziałam
2 dni po @ juz kazdy by ja zobaczył
I ta druga ciąża tydzien po @ bylam u gina to tylko powiekszone endometrium mialam
2 tyg po @ pusty pecherzyk
Jakis 8 tc serce
Wiec owulacja musiala byc później

Ostatnia edycja:
1 ciąża
Testowalam 1 dzien przed@ ( w dzien kobiet, wiec dokladnie pamietam)

2 ciąża
1 dzien przed test negatywny
w dniu @ negatywny
1 dzien po @ slabiutenska... chyba tylko ja ja widziałam
2 dni po @ juz kazdy by ja zobaczył
I ta druga ciąża tydzien po @ bylam u gina to tylko powiekszone endometrium mialam
2 tyg po @ pusty pecherzyk
Jakis 8 tc serce
Wiec owulacja musiala byc później
Super :-))) zazdroszczę:-)) nic trzeba się uzbroić w cierpliwość [emoji6]

Ja z synem , 'to byla ciaza nie planowana'bo mia lam 17 lat [emoji39]Ale chodzi mi to że wtedy miałam 12 września @ a 4 października już mi wyszły dwie mocne kreski a do następnej @ mialam jeszcze trochę czasu , poprostu to czułam że coś się dzieje:) ale pozniej się tak cieszylam że looo :)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z synem , 'to byla ciaza nie planowana'bo mia lam 17 lat [emoji39]Ale chodzi mi to że wtedy miałam 12 września @ a 4 października już mi wyszły dwie mocne kreski a do następnej @ mialam jeszcze trochę czasu , poprostu to czułam że coś się dzieje:) ale pozniej się tak cieszylam że looo :)

To faktycznie szybko Ci wyszedl test :)

U mnie teraz jak bede w ciąży to będzie wpadka.... teraz nieplanowalismy trzeciego....

Wydaje mi się że taka wpadka to najlepsze co się może przydarzyć. Jak się planuje dziecko to dochodzą lekkie nerwy i stres. Ja bym chciała mieć taka wpadkę ale niestety myślenie o dziecku mi się w głowie od jakiegoś czasu nie wyłącza...

reklama
Wydaje mi się że taka wpadka to najlepsze co się może przydarzyć. Jak się planuje dziecko to dochodzą lekkie nerwy i stres. Ja bym chciała mieć taka wpadkę ale niestety myślenie o dziecku mi się w głowie od jakiegoś czasu nie wyłącza...
Tez tak myślę.... im więcej się planuje tym mniej wychodzi...

Do góry