Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam pytanko ;-) testowalas w dniu @ czy przed terminem @ byly juz pozytywne?16 dni... to ja predzej testować będę
Ja co miesiąc może mam wyźsza... ale nie 37,0 ~ 37,1
1 ciążaMam pytanko ;-) testowalas w dniu @ czy przed terminem @ byly juz pozytywne?
Super :-))) zazdroszczę:-)) nic trzeba się uzbroić w cierpliwość [emoji6]1 ciąża
Testowalam 1 dzien przed@ ( w dzien kobiet, wiec dokladnie pamietam)
2 ciąża
1 dzien przed test negatywny
w dniu @ negatywny
1 dzien po @ slabiutenska... chyba tylko ja ja widziałam
2 dni po @ juz kazdy by ja zobaczył
I ta druga ciąża tydzien po @ bylam u gina to tylko powiekszone endometrium mialam
2 tyg po @ pusty pecherzyk
Jakis 8 tc serce
Wiec owulacja musiala byc później
To faktycznie szybko Ci wyszedl testJa z synem , 'to byla ciaza nie planowana'bo mia lam 17 lat [emoji39]Ale chodzi mi to że wtedy miałam 12 września @ a 4 października już mi wyszły dwie mocne kreski a do następnej @ mialam jeszcze trochę czasu , poprostu to czułam że coś się dzieje ale pozniej się tak cieszylam że looo
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
I nawet ostatnio liczyłam jak to możliwe no ale jakos musiało to się wszystko przesunąć wcześniej tzn owulacjaTo faktycznie szybko Ci wyszedl test
Ja z synem , 'to byla ciaza nie planowana'bo mia lam 17 lat [emoji39]Ale chodzi mi to że wtedy miałam 12 września @ a 4 października już mi wyszły dwie mocne kreski a do następnej @ mialam jeszcze trochę czasu , poprostu to czułam że coś się dzieje ale pozniej się tak cieszylam że looo
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Tez tak myślę.... im więcej się planuje tym mniej wychodzi...Wydaje mi się że taka wpadka to najlepsze co się może przydarzyć. Jak się planuje dziecko to dochodzą lekkie nerwy i stres. Ja bym chciała mieć taka wpadkę ale niestety myślenie o dziecku mi się w głowie od jakiegoś czasu nie wyłącza...